Prémie 4 000 Kč k úvěru HYPOsplátka od RSTS

PRAHA, 10. ledna 2017 – Raiffeisen stavební spořitelna od nového roku podpoří ty, kteří se s ní rozhodnou investovat do nového bydlení. Tomu, kdo si sjedná úvěr
se zajištěním nemovitosti, připíše do začátku 4 000 korun.

Prémii mohou získat nejen klienti RSTS, ale i jejich rodinní příslušníci či známí, kteří
o pořízení vlastního bydlení teprve uvažují. Nárok na ni vzniká při sjednání úvěru typu HYPOsplátka a při předložení dárkového voucheru. Stávající klienti voucher obdrží spolu s ročním výpisem. Ti, kteří zatím nejsou klienty RSTS a mají o akci zájem, mohou telefonicky kontaktovat naše finanční poradce nebo navštívit poradenská místa. Poradci jim vše vysvětlí a zařídí, co bude třeba.

„Úrokové sazby našich úvěrů se dlouhodobě drží na historických minimech. Úvěr
se zajištěním nemovitosti HYPOsplátka si lze sjednat s úročením už od 1,68 % ročně
a úvěr bez zajištění do 700 tisíc korun je momentálně od 4,28 % ročně. Právě teď je tak nejlepší čas k řešení vašeho stávajícího bydlení,“ říká Lenka Molnárová z Raiffeisen stavební spořitelny.

Akce trvá od 1. 1. do 31. 3. 2018 a čerpání úvěru musí proběhnout nejpozději do konce června 2018. Podrobné informace jsou uvedené na stránce www.rsts.cz/voucher.

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.

Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.