SteelSeries uvádí duální optický systém TrueMove3+ a integruje jej do myši Rival 600

Chicago 10. 01. 2018 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představila na veletrhu CES 2018 nové řešení TrueMove3+, které v sobě skloubí pokročilý primární senzor TrueMove3 a zároveň druhý senzor sledující pohyb myši nad podložkou bez zpomalení a nepřesností. Jako první použila tento koncept do nové myši Rival 600.

„Toto je průlom v zavedených technologiích senzorů herních myší,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Udělali jsme obrovský skok kupředu s TrueMove3 vyvinutým ve spolupráci s PixArt, který využíváme v myších Rival 310 a Sensei 310. Nyní posunujeme laťku opět výše, když kombinujeme tento senzor nabízející přesné snímání jedna ku jedné s druhým optickým senzorem pro maximální preciznost. Jedná se aktuálně o jediný duální optický systém na světě poskytující tak vysokou úroveň přesnosti sledování pohybu.“

Systém dvou senzorů TrueMove3+

TrueMove3+ kombinuje historicky první senzor se sledováním pohybu jedna ku jedné s dalším PixArt senzorem sledujícím pohyb myši nad podložkou. Hlavní TrueMove3 senzor disponuje 12 000 CPI, 350 IPS a ultra nízkou latencí s vysokou přesností snímání pohybu bez nechtěného efektu jitteru. Vlastní navržený TrueMove3 SROM dramaticky snižuje reakční dobu a značně zvyšuje přesnost.

Druhý senzor umožňuje hráčům pohybovat se myší nad podložkou, resp. nastavit vzdálenost od podložky, kdy senzor stále sleduje její pohyb a kdy se „vypne“. Tím eliminuje nechtěné pohyby hráčů při zvednutí myši. Senzor je vybaven maximálně přesnou lineární optickou detekcí od 0,5 do 2 mm.

SteelSeries Rival 600

Herní myš určená pravákům s „claw“ i „palm“ typem držení nabízí kromě výše zmíněného pokročilého duálního optického systému možnost individuálního nastavení váhy. K 96 gramům hmotnosti myši lze dodat až osm 4g závaží a to po obou stranách. Na rozdíl od dalších konvenčních myší s nastavitelnou váhou tak umožňuje uživateli přizpůsobit také její rozložení.

SteelSeries Rival 600 je vyhotovená z kvalitních lehkých materiálů s odolným jemným povrchem. Po stranách se nachází silikonové plochy pro pevné držení. Levé i pravé tlačítko jsou osazeny pokročilými vyztuženými mechanickými spínači s jasným pocitem stisknutí a životností 60 milionů kliknutí.

32bitový ARM procesor uvnitř myši dovoluje hráčům uložit vlastní nastavení dostupné skrze software SteelSeries Engine.

SteelSeries Rival 600 je k dispozici prostřednictvím webu http://steelseries.com/rival600 za cenu 89,99 euro včetně dopravy.

 

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.