ADATA a XPG na veletrhu CES 2018 vystavují technologie a chytrou budoucnost

Mezi nejzajímavější patří herní komponenty XPG, jako jsou paměťové moduly s patentovaným RGB osvětlením a PCIe SSD disk ADATA v nové velikosti NGSFF, NV-DIMM, mobilní příslušenství a aplikace s umělou inteligencí.

Praha, Česká republika – 11. ledna 2018 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství předvádí na veletrhu CES 2018 (Consumer Electronics Show) řadu inovativních produktů. K vidění jsou mimo jiné světově unikátní paměťové moduly XPG RGB SO-DIMM, ultra rychlý PCIe SSD disk v nové velikosti, paměťové moduly NV-DIMM, a nejnovější produkty pro bezdrátové nabíjení a ukládání dat. ADATA také předvedla špičkové robotické produkty s pokročilou umělou inteligencí.

Hráčské paměťové moduly XPG RGB a profesionální hráčský headset

XPG představí dva zbrusu nové RGB DDR4 paměťové moduly: SPECTRIX D60RGB DDR4 s extrémním výkonem, oslnivým chladičem a maximální rychlostí 4 600 MHz; a SPECTRIX DS40 DDR4 SO-DIMM, který je světově prvním modulem SO-DIM s RGB osvětlením. Oba jsou doplněny programem XPG Auro Sync, takže si uživatelé mohou nastavovat efekty osvětlení podle potřeby. To skýtá nové možnosti pro všechny, kdo rádi ladí vzhled svých počítačů. Nově představená high-quality sluchátka EMIX H40 nabízí zvuk přizpůsobený hernímu prostředí, hráči se díky tomu mohou rychle ponořit do hry. Kromě toho jsou sluchátka EMIX H40 obzvláště vhodná pro hraní FPS her (střílečky v první osobě) díky Bit-Technology, která zajistí větší prostorovou věrnost. Hráč proto přesně ví, co se kolem něj děje. Dalším skvělým produktem jsou špuntová sluchátka EMIX I30. Nejen že mají 5.2kanálový surround zvuk, který dokáže zajistit věrný 3D dojem, ale podporují také různé platformy, jako je PC / Mac, Nintendo Switch, Sony PS4 VR, HTC VIVE, Xbox One, chytré telefony a tablety. Hráči si tak v jakékoliv hře užijí skvělý a věrný zvuk.

Nová velikost a extrémní rychlost v PCIe SSD disku nové generace

Vzhledem k rychle rostoucím herním a smart cities trhům představí ADATA na CESu také zbrusu novou řadu PCIe SSD disků. Model určený pro koncové zákazníky SX8200 PCIe Gen3x4 SSD zahrnuje nejnovější standard NVMe 1.3 a také technologii 64vrstvého 3D NAND s rychlostmi pro čtení a zápis až do 3 200 / 1 700 MB/s. Na stánku ADATA bude k vidění RAID zapojení disků SX8200 s úchvatnými rychlostmi 5 900 MB/s pro čtení a 3 300 MB/s pro zápis. Vůbec poprvé pak ADATA odhalí novou velikost disku (form factor) NGSFF SSD (Next Generation Small Form Factor), který nabízí na rozdíl od existujícího M.2 SSDs větší kapacity a funkci hot-swap. Kromě toho také vystaví na sém stánku profesionální U.2 SSD disk SR2000SP, který se pyšní ultravysokou kapacitou 8 TB s rychlostí 3 200 MB/s pro čtení a 2 400 MB/s pro zápis.

Bezdrátové nabíjení, USB-C, A2 paměťové karty a externí úložiště, to vše obohatí váš mobilní život!

Díky rychlému rozvoji mobilních zařízení představí ADATA na veletrhu CES širokou škálu mobilního příslušenství. CW0050 je 6 mm tenká podložka pro bezdrátové nabíjení, která podporuje technologii Qi, takže dokáže nabíjet nejnovější mobilní zařízení, jako jsou Apple iPhone 8 / iPhone X a Samsung Galaxy 8 / Note 8. Exkluzivní USB-C 3.1 2 in 1 nabíjecí kabel umí přenášet data rychlostí až 5 GB/s pro zařízení s konektorem USB-C, ale také podporuje smartphony s microUSB konektorem. Pro zákazníky s Androidem je k dispozici paměťová karta Class A2 splňující nejnovější standardy SD Association, která výrazně zlepšuje možnosti ukládání aplikací přímo na kartu, takže rozšiřuje kapacitu paměti každého mobilu. Tři nejnovější power banky s vysokokapacitními bateriemi – P10050 / P16750 / P20010 – jsou lehké, snadno přenosné a k dispozici v mnoha barevných variantách. ADATA navíc brzy uvede nové externí pevné disky a SSD disky, jako je například 5TB HD330, externí pevný disk HD710M Pro a 1TB USB-C externí SSD disk SE730H. ADATA zkrátka přináší svými produkty pro nabíjení, sdílení a ukládání více pohodlí do života všech svých zákazníků.

Nejlepší paměťové moduly pro servery a umělou inteligenci: NV-DIMM

Na letošním veletrhu CES budou mít premiéru také paměťové moduly pro kritické aplikace a datová centra, NV-DIMM. Kombinují v sobě DRAM a SSD, což vede k velké kapacitě a dobré ochraně proti výpadkům napájení. Díky solidnímu výzkumnému zázemí společnosti ADATA jak v oblasti DRAM, tak v oblasti SSD, mohou nejnovější serverové paměťové moduly NV-DIMM výrazně zvýšit výkon serverů, prodloužit životnost SSD disků a zabránit riziku ztráty dat z DRAM pamětí v případě neočekávaných výpadků napájení. Nejen servery, ale i algoritmy umělé inteligence (AI deep learning) vyžadují velké množství datových operací, takže i pro ně jsou NV-DIMM vhodné.

Nejlepší společníci pro chytré rodiny: ADATA AI Roboti

ADATA dohání pokrok v oblasti umělé inteligence a představuje na veletrhu CES dva nové roboty, chytré učící se a zábavné společníky. Roboti ADATA se připojují ke cloudu, který jim poskytne dostatek umělé inteligence pro hlasovou komunikaci, přátelskou a chytrou společnost, a dohled nad bezpečností. Noví roboti Moonbubu a Moonbobo budou doprovázet děti, pomáhat jim se zábavným učením a poskytovat jim zázemí k dospívání.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.