Ekolo.cz, specialista na elektrokola, otevírá novou prodejnu v Praze Krči

Praha, 11. ledna 2018 — Společnost ekolo.cz, první český výrobce a propagátor elektrokol, zahájila další kapitolu rozvoje elektromobility v Česku.  V areálu Zálesí v Praze 4 – Krči otevírá největší specializovanou prodejnu a servis elektrokol v České republice. V průběhu ledna navíc nabízí na veškerá elektrokola, včetně těch již zlevněných, dodatečnou slevu ve výši 8 %.

Ekolo.cz I.jpg

Nové sídlo ekolo.cz nabízí na bezmála 100 metrech čtverečních více než 120 různých modelů od 14 českých i světových značek. Prodejna je snadno dostupná jak veřejnou dopravou, tak autem.

“Další výhoda spočívá v tom, že prodejna se nachází v blízkosti vhodných testovacích terénů pro horská elektrokola. V okolí lze testovat také městské a trekingové modely, které si mohou zákazníci vyzkoušet v rozsáhlém areálu bez automobilového provozu,” přibližuje Jakub Ditrich, ředitel ekolo.cz.

Od března budou mít lidé k dispozici také půjčovnu elektrokol. Ta v loňském roce zaznamenala 930 jednodenních a vícedenních výpůjček. V letošním roce bude pro zájemce připraveno k zapůjčení více než 65 elektrokol. Půjčit si je mohou na jakoukoli dobu v rozmezí jeden den až dva týdny.

Showroom představuje jednotlivé značky elektrokol formou shop-in-shop – kolekce každého výrobce je uspořádána na jednom místě a zájemce o koupi tak má dokonalý přehled o nabídce a výhodách konkrétní značky.

Aktuální sortiment zahrnuje kompletní kolekce elektrokol značky Apache, Leader Fox, Giant a dámský Liv, Crussis, BH Emotion, 4ever a Agogs. Vedle toho jsou vystaveny ultralehké modely Qicycle a UMA a také luxusní Gocycle 3. generace. K vidění jsou také výkonné eMTB modely od tuzemského Authoru a německé značky Ghost a dále designové městské modely tchajwanské značky BESV.

ekolo.cz standardně klasická jízdní kola nenabízí, přesto si návštěvníci aktuálně v showroomu mohou prohlédnout barevné modely legendární skládačky Foldy. V prodejně také lidé uvidí sdílená žlutá kola ofo, protože ekolo.cz zajišťovalo v průběhu loňského podzimu jejich provoz v rámci pilotního projektu na Praze 7.

Specializovaný servis elektrokol, který je také součástí obchodu, nově disponuje pracovištěm pro opravy a repase bateriových packů pro elektrokola a je připraven na opravy a úpravy libovolného modelu elektrického kola nebo tříkolky.  Pokud má servis volnou kapacitu, přijímá na opravu také jízdní kola všech značek a typů.

Nově otevřená prodejna se nachází na adrese Pod Višňovkou 29, Praha 4  a je otevřená od pondělí do pátku od 10:00 do 19:00 hodin.  Podrobnější informace viz ekolo.cz/kontakt