Obchodní síť Žabka otevřela další novou prodejnu v Praze

Praha, 12. září 2018 – Další nová prodejna obchodní sitě Žabka je od pátku 12. ledna otevřena na Praze 8 v ulici Čumpelíkova.  Zákazníci se mohou těšit  na pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Ideální pro rychlý nákup bez čekání navíc v příjemném prostředí moderního obchodu.

Pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr a dobrá poloha, to jsou jen některé z konkurečních výhod prodejen obchodní sítě Žabka. Bezezbytku to platí i pro nově otevřenou prodejnu na Praze 8 v ulici Čumpelíkova. „Máme radost, že se nám v krátké době podařilo otevřít další prodejnu Žabka. Praha je pro naše podnikání klíčovou oblastí. Věříme, že díky široké nabídce našich služeb dokážeme uspokojit zákazníky z řad místních obyvatel a ocení všechny služby, který jim náš nový obchod nabízí,” říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka. Na prodejní ploše necelých 150 metrech čtverečních pořídí zákazníci vedle širokého sortimentu produktů včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku služeb finačního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 99 prodejen a v brzké době má v plánu otevírat další.

O společnosti Tesco Franchise Stores ČR s.r.o.

  • Tesco Franchise Stores provozuje zavedenou síť prodejen potravin Žabka v Čechách, zejména pak v Praze a Středočeském kraji ale také v dalších lokalitách Středních, Západních, Jižních či Severních Čech.
  • Cílem a vizí je poskytnout zákazníkům snadný a pohodlný nákup, nabízet co nejširší sortiment, aby vždy nalezli to, co zrovna potřebují, a zajistit jejich maximální spokojenost s obchody a službami Žabka.
  • 1. dubna 2011 se společnost Žabka, a.s. stala součástí skupiny Tesco v České republice.
  • Otevírací doba těchto provozoven (6 – 23 hod.) je pouze jedním z mnoha důvodů, proč jsou prodejny potravin tak populární. Šíře sortimentu, umístění ve vaší blízkosti a nároky na kvalitu obsluhy a poskytovaných služeb je to, co dělá Žabku Žabkou.
  • Obchody fungují ve formě franšízy, což znamená, že jsou provozovány nezávislými podnikateli podle standardů definovaných společností Tesco.