Tipy na cesty, díky kterým dodržíte svá novoroční předsevzetí!

Novoroční předsevzetí jsou každoročním evergreenem. Málokomu ale elán do hubnutí, odstraňování zlozvyků nebo nového životního stylu vydrží. V dnešní uspěchané době se mnoho lidí dříve nebo později vymluví na nedostatek času či stres. Proto je důležité dobře začít. Správné prostředí a motivace může v začátcích, které bývají nejtěžší, hrát klíčovou roli. Proto cestujte a zkuste změnit svůj životní styl v zahraničí! Při této příležitosti jsme pro vás ve spolupráci s celosvětovou platformou Airbnb připravili pár tipů na výlety, které vám pomohou nastartovat rok 2018!

 

 

V londýnské věži byste jako povaleč dlouho nevydrželi, schody jsou totiž všude! Po cestě do postele jich musíte zdolat téměř pět set, což je pořádná porce, u které spálíte více než 100 kalorií!  

Pokud je to pro vás pořád málo, můžete si zajet například do Moskvy, kde s osobním koučem vyběháte litry potu a přitom se dozvíte i něco o ruské historii. Pokud máte raději teplo, v Malibu se můžete přihlásit na kurz kitesurfingu. Fanoušci volejbalu si můžou zahrát zápas s místními Kubánci!

 

 

Hubnutí nebylo nikdy jednodušší! V jižní Asii v městečku Kerala mají sluneční paprsky největší intenzitu, takže díky síle slunce hubnete bez námahy po pár hodinách až desítky gramů! Pokud nevěříte, kontaktujte hostitele Lorise, který vám nabídne útulné ubytování přímo v městečku a navíc vám vysvětlí, jak bezstarostné hubnutí v Indii funguje.

Existují ale i další způsoby, jak své tělo očistit, a to bez náročné tělesné aktivity. V Malibu, pokud nemáte odvahu na kitesurfing, můžete také jen tak meditovat, v Paříži se můžete něco přiučit o prospěšných vlivech aloe vera, případně, jestli máte v plánu návštěvu Japonska, v Tokiu si můžete vyzkoušet akrobatickou jógu.

 

 

Spolu s hostitelkou Rachel zažijete celou řadu dobrodružství, o kterých si v pohodlí domova můžete tak akorát nechat zdát. Ubytování v Redwoodském národním parku je jedinečné. V krásném dřevěném domku ve tvaru A ochutnáte atmosféru nedotknuté přírody a Rachel vás naučí vařit místní speciality z lokálních surovin. K dispozici jsou vám i hudební nástroje a kompletní knihovna s místními autory přesně tak, aby zážitek z vaší cesty byl úplný.

A kdybyste měli pořád málo, San Francisco je za rohem a v něm si můžete v rámci Zážitku Airbnb vytesat vzpomínkový předmět z cukru! Možností je ale po celém světa spousta. V Buenos Aires se můžete ponořit do rytmů tanga, v Tokiu vás naučí připravovat sushi nebo vás londýnský umělec naučí skicovat veškerou flóru.

 

 

Ačkoliv v Japonsku je vysoké pracovní tempo, najdeme zde i poklidné oblasti, kde díky svému životnímu stylu žijí lidé nejdéle na světě. To platí například pro ostrov Okinawa. Podle statistik se právě na tomto ostrově dožívají lidé nejvyššího věku. Určitě vám s dlouhověkostí poradí Mari, hostitelka, která ví, jak si prodloužit život. Její byt na pláži je dokonalým útočištěm, kde se skvěle rozjímá. Když přidáte zdravé jídlo a jógu, máte recept na dlouhý a vyrovnaný život.

Pokud už v Japonsku budete, v Ósace se můžete něco přiučit o přírodní medicíně. Přírodní kosmetiku si můžete v rámci zážitku vyrobit v Amsterdamu, nebo pečujte o své tělo při západu slunce v Hollywoodu.

 

 

 

A jestli si chcete na začátku nového roku vyčistit hlavu od všech starostí, je jen málo míst na světě, které působí klidněji než jižní Tyrolsko. Pro rodinný výlet je horský dům v Trentinu ideální destinací. Na farmě u hostitele Christiana na vaši rodinu čeká nevšední zážitek. Scenérie jako z pohádky, dobytek a jiná zvěř všude okolo vás, navíc pokud pojedete v zimě, tak si při rozjímání můžete třeba zalyžovat. Trentino za to opravdu stojí!

Tyrolsko ale samozřejmě není jediná destinace, kde si užijete rodinnou dovolenou. Děti budou milovat Disneyland v Paříži, show plnou magie a kouzelnických triků můžete navštívit v San Francisku, nebo jeďte i se svými ratolestmi raftovat na Bali!

 

O Airbnb

Společnost Airbnb byla založena v srpnu 2008 a sídlí v kalifornském San Franciscu. Airbnb je důvěryhodná komunitní platforma, díky které mohou její uživatelé přes počítač, mobilní telefon či tablet, nabízet, vyhledávat a rezervovat jedinečné možnosti ubytování po celém světě.  Ať už se jedná o přenocování v pěkném apartmánu, týdenní pobyt na hradě nebo měsíční prázdniny ve vile. Navíc v mnoha cenových úrovních, ve více než 34 000 městech a 190 zemích světa. Airbnb se svým prvotřídním zákaznickým servisem a rostoucí komunitou uživatelů nabízí nejjednodušší způsob, jakým mohou lidé zpeněžit své nevyužité ubytovací kapacity, a jak je mohou nabídnout milionům zájemců z celého světa.

Pro více informací kontaktujte:

Eva Hromádková
M +420 732 881 294

eva.hromadkova@prkonektor.cz