Panasonic zajistí vybavení pro mistrovství ve videomappingu

Nově představený 20 000lumenový laserový projektor PT-RZ21K od společnosti Panasonic se postará o osvětlování úvodního mistrovství World Masters of Projection Mapping, které vyvrcholí během ISE 2018.

I Amsterdamský Light Festival spojil své síly s veletrhy ISE a RAI Amsterdam při přípravách platformy soutěže, která bude probíhat od 14. ledna do 9. února 2018 a při níž budou umělecká videa promítána na impozantní fasádu budovy EYE Filmmuseum. Místní technickou podporu a instalace zajistí společnost BeamSystems.

Společné téma „Bridging The Gap“ („Překlenutí mezery“) bude tvořit pět umělců, kteří se na této události spolupodílejí. Jedinečnou výzvu pro umělce pak budou představovat dvě vodní obrazovky, každá s rozměry 40 × 15 metrů. Vodní projekce dodá tomuto úkolu dynamiku a divadelní prvky a vytvoří trojrozměrnou a dvouvrstvou „scénu“.

Společnost Panasonic je platinovým sponzorem veletrhu ISE a dodává pro tuto akci projekční vybavení. Pro potřeby soutěže bude použita kombinace zařízení PT-RZ21K a 30 000lumenového projektoru PT-RZ31K. Oba přístroje jsou specificky určeny k použití naživo a pro aplikace na scénách a nabízí 20 000 hodin bezúdržbového provozu.

Díky světelnému zdroji 3-Chip DLPTM s duálním laserem mají projektory vestavěné záložní prvky, které zajišťují nepřerušenou projekci, takže celá show může pokračovat dál, i kdyby došlo k selhání laserové diody – ideální pro významné události.

Závěrečné představení proběhne 8. února 2018, kdy rozhodčí vyberou celkového vítěze, který bude oznámen v poslední den ISE ‘18, 9. února.

„Jsme neskutečně nadšení tím, že můžeme být součástí úvodního ročníku World Masters of Projection Mapping a že budeme moci z první ruky sledovat, jaké výtvory budou tito umělci promítat na jednu z nejslavnějších budov Amsterdamu pomocí naší špičkové technologie,“ říká Jan Markus Jahn, ředitel divize Panasonic Visual System Solutions.

Další informace o společnosti Panasonic, divizi Visual System Solutions najdete na adrese http://business.panasonic.cz/visual-system/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global