Samsung představil limitovanou edici svých telefonů věnovanou Zimním olympijským hrám 2018 v Pchjongčchangu

Exkluzivní edice telefonu Galaxy Note8 pro každého olympionika i paralympionika

Praha, 17. ledna 2018 – Necelý měsíc před zahájením Zimních olympijských her 2018 v korejském Pchjongčchangu dnes společnost Samsung Electronics, coby celosvětový olympijský partner v kategorii bezdrátových komunikačních zařízení a počítačového vybavení, představila limitovanou edici svých produktů věnovanou Zimním olympijským hrám 2018 v Pchjongčchangu. Samsung tak v rámci své tradiční podpory sportovců a celé olympijské rodiny nabídne exkluzivní speciální edici telefonu Galaxy Note8. Přístroje by měly podpořit účastníky zimních olympijských her v jejich úsilí a pomohou jim také zůstat v reálném čase v kontaktu s blízkými i přáteli a zachytit vzpomínky a sdílet je s nimi, ať už jsou daleko či blízko.

Ve spolupráci s Mezinárodním olympijským výborem (MOV) a Pchjongčchangským organizačním výborem pro Zimní olympijské a paralympijské hry 2018 (POCOG) dodá Samsung všem olympionikům a celé olympijské rodině včetně členů MOV a POCOG celkem více než 4 000 přístrojů, které svým novým vlastníkům umožní seznámit se s mobilními technologiemi Samsung, obohatit své zkušenosti a jednoduše zůstat v kontaktu s okolním světem. Limitovaná edice produktů pro Zimní olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 nabídne nové a jedinečné funkce telefonu Galaxy Note8, mezi něž patří například inovativní bezrámečkový displej Infinity s úhlopříčkou o velikosti 6,3 palce, který lze pohodlně používat a ovládat jednou rukou, zdokonalené elektronické pero S-Pen přispívající k větší pracovní produktivitě, nebo duální fotoaparát Samsung, který se řadí k nejlepším ve své třídě. Výhradně u příležitosti Zimních olympijských her 2018 v Pchjongčchangu se telefony z limitované edice pochlubí lesklým a zářivě bílým skleněným zadním krytem v duchu zimních sportů a zlatými olympijskými kruhy inspirovanými olympijskou pochodní – ty symbolizují olympijské hnutí a celosvětovou jednotu pěti kontinentů.

„V průběhu 20 let, po které jsme partnerem olympijských her, prokazovala společnost Samsung vždy své odhodlání podpořit olympijské hnutí a vždy se snažila přispět k šíření olympijského ducha a posílení vzájemných vazeb mezi lidmi prostřednictvím našich nejnovějších technických inovací, které umožňují sdílet zážitky podmanivým způsobem,“ uvedl Younghee Lee, marketingový ředitel a výkonný viceprezident společnosti Samsung Electronics. „Jsme hrdí, že limitovanou edici pro Zimní olympijské hry 2018 v Pchjongčchangu poskytneme všem sportovcům, a napomůžeme jim tak zůstat ve spojení a zachytit a sdílet okamžiky, na které budou vzpomínat celý život.“

Limitovaná edice telefonů pro Zimní olympijské hry 2018 v Pchjongčchangu bude obsahovat slavnostní tapety s tématikou olympijských her v Pchjongčchangu a umožní příjemcům zůstat stylově ve spojení s okolním světem prostřednictvím nejmodernějších mobilních technologií společnosti Samsung. Kromě toho budou mít telefony předinstalované užitečné aplikace, které přispějí k umocnění zážitku z olympijských her.

„Společnost Samsung podporuje olympijské hnutí již 20 let a prostřednictvím svých inovativních mobilních technologií stále větší měrou umožňuje smysluplné spojení se světem,“ prohlásil předseda MOV Thomas Bach. „Vznik limitované edice u příležitosti olympijských her je výrazem společné touhy společnosti Samsung a MOV šířit olympijského ducha. Díky zaníceným partnerům, jako je Samsung, jsme schopni zas a znovu poskytovat nezapomenutelné zážitky z olympijských her.“

Samsung poskytne telefony Galaxy Note8 paralympijským sportovcům

Společnost Samsung poskytne své chytré telefony všem paralympionikům na Zimních paralympijských hrách 2018 v Pchjongčchangu jakožto výraz své podpory paralympijského hnutí. Každý paralympionik obdrží Galaxy Note8 spolu s pouzdrem nesoucím logo paralympijských her a bude se moci přesvědčit o tom, jak mohou špičkové mobilní technologie přispět k zpřístupnění digitálního světa lidem se zdravotním postižením. Samsung je světovým partnerem paralympioniků a propagátorem paralympijského hnutí již od Zimních olympijských her 2010 ve Vancouveru a od té doby se snaží šířit ducha pokroku a lidského soutěžení.

O zapojení společnosti Samsung do olympijských her

Olympijských her se Samsung zúčastnil poprvé jako lokální sponzor Letních olympijských her 1988 v Soulu. Počínaje Zimními olympijskými hrami 1998 v Naganu společnost svoji podporu olympijského hnutí dále rozšířila, stala se celosvětovým olympijským partnerem pro bezdrátová komunikační zařízení a poskytovatelem vlastní bezdrátové komunikační platformy a mobilních zařízení. Tyto inovativní mobilní technologie poskytují olympijské komunitě, sportovcům a fanouškům po celém světě interaktivní komunikační a informační služby a službu Samsung Pay. Samsung pořádá řadu různých olympijských kampaní, jejichž cílem je podělit se o nadšení pro olympijské hry s lidmi po celém světě a umožnit každému osobně se olympijských her účastnit prostřednictvím inovativních mobilních zařízení. Společnost Samsung bude svůj závazek v roli celosvětového olympijského partnera v oblasti bezdrátových komunikačních zařízení a počítačového vybavení naplňovat i na hrách v Pchjongčchangu 2018 a Tokiu 2020.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.