BenQ ukáže na veletrhu ISE 2018 novinky z oblasti zobrazení digitálního obsahu

Eindhoven, Nizozemsko, 18. ledna 2018 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný poskytovatel zařízení pro digitální životní styl, představí na veletrhu ISE 2018 ve dnech 6. – 9. února 2018 své pokročilé projektory a řešení pro zobrazování digitálního obsahu.

V rámci letošní prezentace, která bude již devátou v řadě, ukáže na stánku 5-U20 mimo jiné tyto produkty:

Interaktivní plochý LCD/LED panel BenQ IL550, založený na infračervené technologii, podporující vícedotykové ovládání a s životností více než 50 000 hodin. Je vybaven cloudovým softwarem pro správu obsahu BenQ X-Sign, který pomáhá uživatelům vytvářet, plánovat a zobrazovat digitální reklamní obsah v rámci různých šablon. Jeho součástí je i aplikace MDA (Multiple Display Administrator) pro ovládání a koordinaci několika displejů současně prostřednictvím sítě LAN.

Displej s velmi tenkým rámečkem BenQ PL553, optimalizovaný pro řešení video stěny s vysokou kvalitou obrazu a jednoduchou správou obsahu. Vzájemným propojením displejů lze vytvořit velkou zobrazovací plochu s mimořádně úzkou mezerou mezi rámečky 1,8 mm.

Laserový projektor BenQ LU9915 BlueCore s jasem 10 000 ANSI lumenů a kontrastním poměrem 100 000 : 1 pro použití ve velkých prostorách jako jsou muzea, zábavní centra či firemní místnosti. Laserový modul BlueCore s výrazně prodlouženou životností podporuje 360° instalaci nebo umístění na výšku a umožňuje nepřetržitý provoz 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Dále se mohou návštěvníci těšit také na:

Řadu 4K interaktivních plochých panelů (IFP), reprezentovanou BenQ P750K a BenQ RP860K. Určené jako 4K řešení pro vzdělávací a firemní prostředí nabízejí připojení plug-and-play, kompatibilitu s různými platformami, 20bodové dotykové ovládání a technologie pro ochranu zraku a rozpoznávání ručně psaného textu.

Projektory s laserovým světelným zdrojem BlueCore v podání modelů BenQ LK970, BenQ LW890UST a BenQ LU950 se skutečným rozlišením 4K UHD a vysokým výkonem bezúdržbových světelných zdrojů. Jsou určeny pro maloobchodní, vzdělávací, firemní nebo muzejní instalace, pro které nabízejí funkce posunutí objektivu ve vodorovném i svislém směru, velký zoom, 360° projekci a podporu režimu na výšku.

Pro více informací navštivte www.BenQ.cz

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je dynamická skupina s ročním obratem přes 20 miliard dolarů. Skládá se z více než 15 nezávislých společností, působících ve 30 zemí světa napříč odvětvími. Celkový počet zaměstnanců přesahuje 100 000. Každá jednotlivá společnost je uznávaným lídrem ve svém oboru, přispívajícím k rozsáhlým zdrojům, výzkumu, vývoji a síle celku. Díky oborové specializaci každé společnosti pokrývající celou škálu produktů napříč odvětvími, disponuje BenQ Group velmi výkonným řetězcem s bezkonkurenční schopností dodávek kritických komponent a řešení světové úrovně v těchto oblastech: TFT-LCD, zelená energie, šetrné chemické prostředky a pokročilé materiály, osvětlení, návrhy integrovaných obvodů, přesné lékařské přístroje a vybavení, systémová integrace, vlastní značkové produkty a služby. BenQ Group se zavázala k ziskovému a udržitelnému podnikání, které sdílí její dlouhodobou vizi „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life”).

Mezi společnosti BenQ Group patří: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (přední světový výrobce velkoplošných TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. a Raydium Semiconductor Corp.