Ladislav Suško jmenován výkonným ředitelem agentury Performics pro Českou a Slovenskou republiku

Ladislav Suško byl jmenován výkonným ředitelem agentury Performics pro Českou a Slovenskou republiku, která je součástí globální skupiny Publicis One na obou těchto trzích. V agentuře Performics, předtím známé jako B2B Group, působí již od roku 2010 a ve své pozici nahradil zakladatele B2B Group Tomáše Potěšila.

Ladislav Suško byl první zaměstnanec B2B Group na Slovensku, kde uvedl značku na trh. V agentuře prošel pozicemi sales manager, country manager, obchodní ředitel a 1. října 2017 se stal výkonným ředitelem. Nyní s více než 12 lety zkušeností v oblasti digitálního marketingu patří mezi jeho hlavní úkoly rozvoj vztahů se strategickými klienty a partnery. Je zodpovědný za obchodní cíle agentury a v rámci lokálních trhů se bude zaměřovat na rozvoj programatického nákupu.

„Naší vizí je vytvořit z Performics špičku v oblasti online marketingových služeb na českém a slovenském trhu. Naše rozsáhlá historie ve výkonnostním marketingu a hluboké zkušenosti s prací pro globální klienty představují silnou nabídku. Vidíme slibnou budoucnost v programatické reklamě a věříme, že máme potřebné kvality, abychom byli v této oblasti leaderem a přinesli odpovídající hodnotu podnikání našich klientů a současně pomáhali řídit vzdělání v této oblasti na obou trzích,“ říká Ladislav Suško, výkonný ředitel Performics pro Česko a Slovensko.

Performics

Agentura Performics je jakožto původní agentura zaměřující se na výkonnostní marketing hlavní hnací silou pro růst příjmů mnoha nejobdivovanějších značek na světě. Napříč svou rozsáhlou globální sítí pokrývající 57 zemí využívá agentura Performics data, technologie a talent k vytváření a proměňování poptávky spotřebitelů, kdekoliv je vyjádřena — v oblasti vyhledávání, sociálních médií, display reklamy, obchodu a offline kanálů. Posláním agentury Performics je neúnavná snaha o dosahování výsledků. Agentura Performics má hlavní sídlo v Chicagu, patří do skupiny Publicis Media a má kanceláře v rámci sítě Publicis One. Pro více informací navštivte www.performics.com.