HP nabídne prodejcům větší výběr: portfolio pokladních systémů ElitePOS rozšiřuje o bílou verzi

Praha, 19. ledna 2018 — HP rozšířilo svou řadu technologických řešení pro retail o novou, bílou verzi sjednoceného pokladního systému HP ElitePOS představeného loni v srpnu. Nová barevná varianta vznikla v odpovědi na značný zájem zákazníků, kteří si přáli větší výběr barevných provedení, jež by lépe zapadla do designového konceptu prodejen.

„Prodejci žádají technologie, které jsou nejenom dostatečně výkonné a všestranné, ale které dokážou zároveň posunout zákaznickou zkušenost s nakupováním na novou úroveň, neboť přesně to se od nich stále více očekává,” řekla Natasja Andringa, Business Unit Manager, Retail Solutions, EMEA, HP Inc. „Ať už chtějí prodejci jenom doplnit své tradiční pokladní systémy, nebo se rozhodnou pořídit celý elegantní moderní multifunkční nebo mobilní systém, v HP Retail Solutions máme produkty, které vyhoví téměř jakýmkoliv potřebám.”

HP ElitePOS je moderní řešení pro maloobchodní prodej, které nabízí nejen atraktivní design, ale i zabezpečení a výpočetní výkon. Nyní je k dostání v bílé a černé barvě a dokáže se přizpůsobit zákazníkům na míru, například pomocí doplňků, jako je ve sloupku vestavěná tiskárna, základna s konektory a další designově sladěné příslušenství jako čtečka čárových kódů a magnetických proužků nebo displeje směřující k zákazníkům.

HP inovuje tradiční i mobilní řešení pro retail. Například all-in-one systém HP RP9 brzy poběží na 7. generaci procesorů Intel®. Snaha HP o rozvoj této oblasti je patrná i z nových přírůstků do řad zákazníků, kterými jsou společnosti House of Fraser a L’Occitane.

Více informací o maloobchodních řešeních od HP najdete na www.hp.com/go/pos.

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

 

 

Tagged