T-Mobile spouští satelitní TV

  • Televize od T-Mobile je nově dostupná na 100 % území Česka – ať už přes satelit nebo prostřednictvím IPTV
  • Satelitní TV je alternativou pro IPTV platformu T-Mobile TV pro oblasti s méně kvalitním internetovým připojením
  • Satelitní TV archiv nabízí pořady odvysílané v předchozích 2 dnech

T-Mobile rozšiřuje nabídku fixních služeb a od 22. ledna 2018 spouští službu satelitní televize nové generace T-Mobile SAT TV. Dostupná je na 100 % území Česka a je alternativou k IPTV platformě v oblastech, kde není dostupné dostatečně rychlé připojení k internetu. T-Mobile tak může nabídnout moderní televizi všem českým domácnostem.

Satelitní TV je logickým rozšířením fixní nabídky operátora a plnohodnotným doplňkem k úspěšné IPTV platformě T-Mobile TV, kterou si od jejího spuštění v dubnu 2016 objednalo 35 tisíc zákazníků. Kromě široké programové nabídky zahrnující nejsledovanější programy a digitálního obrazu přináší i oblíbené funkcionality – TV archiv s pořady za poslední 2 dny, pozastavení právě sledovaného TV programu a jeho přetočení až 60 minut zpět, možnost nahrávání filmů až 7 dní dopředu a také přístup až na 4 set top boxech v rámci jedné domácnosti.

„Chceme nabídnout moderní digitální televizi s širokou programovou nabídkou i tam, kde není možné kvůli nedostatečné infrastruktuře a rychlosti internetu využít naši IPTV platformu T-Mobile TV,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „T-Mobile SAT TV sází na řešení vyvinuté a vyzkoušené naší sesterskou společností Slovak Telekom, jejíž nabídku využívá na Slovensku půl milionu zákazníků. Výhodou vlastního řešení je jak vlastní programová nabídka ušitá na míru zákazníkům, tak i další rozvoj služby.“

V základním balíčku S za 399 Kč naladí zákazníci 59 nejsledovanějších kanálů (z toho 15 v HD kvalitě); nejširší nabídka L nabízí 103 kanálů (23 v HD). Na výběr jsou dva set top boxy KAON – základní za 2 301 Kč (100 Kč na splátky) nebo premium s harddiskem s kapacitou 440 GB za 3 451 Kč (150 Kč na splátky). Instalační poplatek při smlouvě na 2 roky činí 199 Kč, bez závazku pak 2 499 Kč. S instalací a zprovozněním služby pomůže zákazníkům vyškolený technik. Pro využití TV archivu je nutné připojení k internetu s minimální rychlostí 2 MB/s.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S 6,2 miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).