Arrow spouští program virtuální výuky

Ostrava, leden 2018 – Společnost Arrow Electronics oznámila zahájení služby Arrow Virtual Classroom v regionu EMEA. Divize školení společnosti Arrow uvádí novou službu na trh s cílem zvýšit vzdělávací možnosti a efektivitu školení v regionu.

Nová služba bude k dispozici v těchto zemích: Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Irsko, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Spojené království.

Program poskytuje pokročilé školicí technologie, přičemž kombinuje inovativní přístup s ověřenými technologiemi a výkonnou infrastrukturou. Ve výsledku tak optimálně propojuje virtuální a fyzickou výuku. Součástí jsou moderní konferenční nástroje a interaktivní smartboardy.

První ohlasy naznačují, že je služba virtuální výuky od Arrow velmi kladně přijímána. Uživatelé oceňují nové možnosti, zejména možnost rozhodnout se, kde se budou učit.

Služba Arrow Virtual Classroom je v nabídce pro mnoho kurzů od různých IT výrobců a nyní je k dispozici ve školicích střediscích Arrow.  

Studentům i organizacím přináší tato nová služba řadu výhod:  

  • Širší možnosti výběru místa a termínu školení – uživatelé mají naprostou volnost zvolit si, kde a kdy školení absolvují.
  • Úsporu nákladů na cestování, ubytování a související položky.
  • Spolupráci ve skupinových aktivitách.
  • Plný přístup do testovacích prostředí za účelem praktických cvičení.

„Neustálé změny a rostoucí potřeba služeb poskytovaných na vyžádání vyžadují inovativní způsoby získávání znalostí a dovedností,“ říká Jacques Assant, ředitel pro rozvoj služeb v Arrow ECS EMEA. „Arrow Virtual Classroom kombinuje přínosy interaktivní živé výuky, kterou provádí vysoce kvalifikovaný lektor, s možností ušetřit čas a cestování a vybírat si z širšího spektra kurzů.”

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 125 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 465 poboček ve více než 90 zemích.