Řešení Kerio se stávají komplementární součástí komplexní nabídky pro ochranu podnikových dat

IT dodavatel Comtec pokrývá komplexní potřeby IT bezpečnosti svých zákazníků s řešeními Kerio a Acronis   

PRAHA, 24. ledna 2018 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení pro bezpečnost podnikových sítí, oznámila, že řešení Kerio jsou díky své platformové nezávislosti, široké funkčnosti a snadné správě populární komponentou ucelených řešení IT bezpečnosti.  Stávají se komplementární součástí komplexních nabídek českých a slovenských dodavatelů specializovaných na IT bezpečnost, jež v současné době řeší zvýšenou poptávku od svých zákazníků v souvislosti s vyššími nároky na ochranu dat.  

Například společnost Comtec, která poskytuje komplexní služby v oblasti informačních technologií, poradenství a servisu, dodává široké spektrum IT řešení, mezi nimi jsou od samého počátku také produkty Kerio, konkrétně Kerio Connect pro zajištění a zabezpečení podnikové e-mailové komunikace, produkt Kerio Control pro zabezpečení podnikových sítí včetně firewallu a bezpečného webového přístupu, a řešení IP telefonie Kerio Operator. Od roku 2012 navíc dodává produkty řešení Acronis, ale spolupráce se zintenzivnila v roce 2015 uvedením produktu Acronis Backup Cloud, který nabízí poskytovatelům služeb ucelené, nenákladné a snadno ovladatelné hybridní řešení zálohy a obnovy dat zákazníků.

Společných zákazníků na řešení Kerio a Acronis má firma Comtec celou řadu z různých odvětví. Z těch nejzajímavějších lze vybrat následující:

  • Dominant Consult s.r.o. – Účetní a auditorská společnost, která používá Kerio Connect na efektivní komunikaci již 10 let. Poslední rok jsou všechny důležité dokumenty šifrované zálohované díky službě COMTEC Backup postavené na technologii Acronis Backup Cloud.
  • TFP transport for people s.r.o. – Mezinárodní přepravní a spediční firma, která má své call centrum postavené na VoIP řešení Kerio Operátor a svůj poštovní server na Kerio Connect. Všechna důležitá data jsou zálohovaná službou COMTEC Backup s technologií Acronis Backup Cloud
  • Nemocnice s poliklinikou Nové Mesto nad Váhom – Nemocnice se spoléhá na Kerio Control jako na hlavni firewall pro celou nemocniční síť a Acronis Backup Cloud pro zálohování důležitých ekonomických dat.

„Jako dodavateli komplexních produktů a služeb nám vyhovuje, že produkty Kerio se nijak nepřekrývají s produkty a službami Acronis,“ řekl Daniel Šimo, jednatel a společník společnosti Comtec s.r.o. „Naopak, máme celou řadu zákazníků, kteří potřebují řešit ochranu dat uceleně a využívají k zajištění velké části své IT infrastruktury také nástroje Kerio a služby cloudového zálohování a obnovu dat postavené na technologii Acronis Backup. Obě produktová portfolia se výborně doplňují, řeší potřeby našich zákazníků a nám umožňují jednoduché a efektivní nasazení a administraci.“

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Od roku 2017 jsou součástí produktového portfolia GFI řešení Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Operator a Kerio Cloud. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.