Zlaté NAGANO: 20 let od zázraku ve Sport Speciálu

K oslavě 20. výročí od triumfálního úspěchu české hokejové reprezentace na zimních olympijských hrách v japonském Naganu připravila redakce deníku Sport a webu iSport.cz unikátní magazín – Zlaté NAGANO. Nejslavnější vítězství českého sportu si můžete znovu připomenout na 92 stranách exkluzivního Sport Speciálu, který je na stáncích od pondělí 29. ledna a k objednání přes SMS, cena 69 korun.

Olympijské hokejové zlato, které už sotva něco překoná. Hašek, Hlinka, Svoboda, Jágr nebo Reichel jako hrdinové turnaje století, v němž si podmanili nejlepší profesionály z NHL v ruských, kanadských a amerických dresech. Nagano 1998. Čím šokoval Dominik Hašek trenéra Ivana Hlinku během japonského turnaje a čemu se i po letech diví gólmanova dcera Dominika? Co si myslí o českém úspěchu ruská hokejová legenda Sergej Fjodorov a co se opravdu dělo na palubě leteckého speciálu při návratu do Prahy?

Nejen tyto odpovědi najdete ve volně prodejném Sport Speciálu k 20. jubileu historického úspěchu českého hokeje. Vašimi průvodci budou samotní šampioni, jejich trenéři, protivníci i kapitán letadla s letuškou. Vraťte se ve vzpomínkách o dvě dekády nazpátek a připomeňte si euforii, která pohltila desetimilionový národ!

Ve Zlatém Naganu dále najdete: Divoké historky: co jste (asi) neznali ze zákulisí Nagana, Fenomén: Ivan Hlinka, Zpověď poražené legendy: Wayne Gretzky, Jak jsem zkazil nájezd: Brendan Shanahan, rozhovor se Sergejem Fjodorovem a plakát s hokejovými hrdiny po 20 letech. Dozvíte se také, co dnes dělají hrdinové z Nagana – představení všech 23 zlatých hochů. Těšit se můžete na analýzy: co udělalo s českým hokejem japonské zlato, komentované onlajny: jak se hrálo play-off, fakta: výsledky, statistiky a soupisky turnaje a mnoho dalšího.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a téměř 7 milionů návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. 
Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.