Využijte výhody mesh lokální sítě s AVM FRITZ!Powerline 1260E

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV.

AVM ve svých produktech kombinuje nejmodernější soudobé technologie pro rychlý Internet a poskytuje tak uživatelům velkou flexibilitu pro využití možností vysokorychlostního Internetového připojení v rámci tzv. mesh sítí.

Jednou z alternativních možností pro přenos dat v rámci lokální sítě je využití vnitřních elektrických rozvodů na bázi standardu HomePlug AV2, díky čemuž odpadá nutnost tradiční kabeláže pro síť Ethernet. Tuto pokročilou technologii využívá zařízení  AVM FRITZ!Powerline 1260E. To se připojuje do běžné elektrické zásuvky a dokáže touto cestou přenášet data o rychlosti až 1200 Mbit/s.

AVM FRITZ!Powerline 1260E současně nabízí rovněž zavedené technologie pro Wi-Fi. Prostřednictvím 2 x 2 dual-band Wireless AC + N je možné využít bezdrátovou konektivitu 866 Mbit/s + 400 Mbit/s. Ve výbavě nechybí ani klasický gigabit LAN port, tak aby bylo možné i připojení přes Ethernet kabel.

Díky nabídce různých možností konektivity si tedy uživatelé mohou sami zvolit optimální konfiguraci své lokální mesh sítě a do budoucna ji snadno přizpůsobovat měnícím se potřebám.

Důležitou předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Tyto vlastnosti jsou založeny na přehledném a komfortním uživatelském rozhraní, které poskytuje operační systém FRITZ!OS. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti zařízení AVM.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

 

www.gestocomm.cz