T-Mobile zrychluje svůj Pevný internet

  • Nový tarif XL přinese rychlost až 250 Mbit/s za 799 Kč měsíčně
  • Tarif L s až 100 Mbit/s bude nově dostupný i ve variantě připojení přes VDSL

T-Mobile k 1. 2. 2018 zrychlí svůj Pevný internet – ke stávajícím tarifům S, M a L přidá nový tarif XL s maximální rychlostí stahování až 250 Mbit/s. Ten bude dostupný ve variantě připojení přes VDSL. Tarif L poskytující maximální rychlost stahování 100 Mbit/s, který byl doposud dostupný jen ve variantě připojení přes LTE, bude navíc od uvedeného data možné využívat také přes VDSL. Podrobnosti o nové nabídce Pevného internetu udává následující tabulka:   

Tarify Pevný internet S M L XL
Cena (vč. DPH) 399 Kč 499 Kč 599 Kč 799 Kč
Rychlost stahování 20 Mbit/s 50 Mbit/s 100 Mbit/s 250 Mbit/s
Rychlost odesílání (VDSL) 2 Mbit/s 5 Mbit/s 10 Mbit/s 25 Mbit/s
Rychlost odesílání (LTE) 5 Mbit/s 15 Mbit/s 25 Mbit/s

T-Mobile nabízí Pevný internet ve dvou variantách připojení – přes VDSL nebo přes LTE. Zákazníkům, kteří projeví o některý z tarifů této služby zájem, vždy operátor vybírá z obou variant tu vhodnější z hlediska dostupnosti v jejich lokalitě. Pokud jsou dostupné obě technologie, doporučí tu, která v daném místě poskytuje vyšší kvalitu připojení.

Loňský rok byl pro T-Mobile nejúspěšnějším rokem v prodeji Pevného internetu – počet jeho uživatelů se meziročně zvýšil o 31 %. Vylepšení nabídky tarifů je součástí strategie konvergence mobilních a fixních služeb, v jejímž rámci se magentový operátor zaměřuje mimo jiné právě na rozšiřování a vylepšování pevného připojení.  

O T-Mobile

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.  

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce
a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).