Vodárenská společnost vybavila pracovníky odolnými notebooky

Společnost Severn Trent Water investovala do odolných odpojitelných notebooků Panasonic

Britská společnost Severn Trent Water, která podniká v oblasti vodárenství, vybavuje své infrastrukturní pracovníky v terénu 1 000 plně odolnými odpojitelnými notebooky Panasonic a pomáhá jim tak zvyšovat provozní výkonnost a zlepšovat služby zákazníkům. Vodárenská společnost do odpojitelných notebooků Panasonic Toughbook CF-20 investuje dlouhodobě. Jedná se totiž o ideální zařízení určené k použití s vývojovým programem intuitivnějších mobilních aplikací.

Plně odolný odpojitelný notebook Panasonic Toughbook CF-20, který lze používat i jako samostatný tablet, se nyní distribuuje infrastrukturním pracovníkům firmy Severn Trent Water v terénu. Zařízení bude hlavním nástrojem na ukládání informací, vytváření zpráv a komunikaci pro týmy, které na síti provádějí údržbové práce a bezodkladné opravy.

Na notebooku Panasonic Toughbook dostanou pracovní pokyny a mohou si prohlížet servisní a infrastrukturní mapy a zprávy včetně fotografií ilustrujících elektronické pracovní záznamy. Zařízení lze rovněž využít k hovorům s provozním střediskem přes Skype a zlepšit tak efektivitu a služby zákazníkům díky aktuálním informacím poskytovaným přímo z místa zásahu.

Zařízení budoucnosti

„Jakmile jsme nový odpojitelný notebook Panasonic viděli, věděli jsme, že tudy se budoucnost bude ubírat,“ uvedl John Vaughan, manažer technických služeb ve společnosti Severn Trent Water. „Možnost použít zařízení jako tablet i klasický notebook nám umožňuje již nyní dosáhnout zlepšení provozní výkonnosti a služeb zákazníkům a zároveň mít v ruce zařízení použitelné ještě dlouho do budoucna, které se ideálně hodí do našich plánů vývoje intuitivnějších mobilních aplikací pro pracovníky.“

John dále vysvětlil, že i když dnes některé mobilní aplikace společnosti Severn Trent Water stále vyžadují zadávání údajů na klávesnici, společnost hledí do budoucna a zaměřuje se na vývoje intuitivnějších aplikací. Zařízení, které zahrnuje funkci tabletu i notebooku, tak bylo ideální.

Paul Davidson, manažer prodeje služeb Panasonic Toughbook, dodal: „Naším posláním je poskytnout pracovníkům v terénu technologii, která jim pomůže pracovat efektivněji než kdy dříve. Rozvoj intuitivních mobilních aplikací probíhá velmi rychle a notebook Panasonic Toughbook CF-20 je tak ideálním a do budoucna orientovaným nástrojem pro podniky, které potřebují flexibilitu tabletu a notebooku v jediném zařízení a zároveň se chtějí v klidu opřít o dobrou pověst společnosti Panasonic v oblasti spolehlivosti a designu.“

Dvě části, jeden příběh

Panasonic Toughbook CF-20 jako první plně odolný odpojitelný notebook vnáší do oboru mobilních profesionálních počítačů novou úroveň univerzálnosti. Vyznačuje se možností práce v šesti různých režimech vyhovujících všem podnikovým potřebám, a pracovníkům v terénu se tak dostává do rukou extrakt toho nejlepšího. Panasonic Toughbook CF-20 nemá mezi odolnými mobilními profesionálními zařízeními konkurenci díky dotykové obrazovce, kterou lze používat i v rukavicích, výdrži baterie až 20 hodin při výměně za provozu, speciálnímu držáku pro umístění do vozidla a replikátoru portů.

 

O společnosti ScanSource, Inc.

ScanSource, Inc. (NASDAQ: SCSC) je předním světovým poskytovatelem technologických produktů a řešení zaměřených na oblast prodeje, platby, čárové kódy, fyzické zabezpečení, jednotnou komunikaci a spolupráci, cloudové a telekomunikační služby. Týmy společnosti ScanSource poskytují řešení s přidanou hodnotou a pracují ve dvou segmentech: Worldwide Barcode, Networking & Security a Worldwide Communications & Services. Společnost ScanSource se zavázala pomáhat svým zákazníkům při výběru, konfigurování a dodávání těch nejlepších řešení v odvětví na téměř každém vertikálním trhu v Severní Americe, Latinské Americe a Evropě. Společnost byla založena v roce 1992 a sídlí v Greenville v Jižní Karolíně. V roce 2017 byla vyhlášena jako jedno z „nejlepších míst pro práci“ (Best Places to Work) v Jižní Karolíně. Společnost ScanSource se řadí na 647. místo v žebříčku Fortune 1000. Více informací naleznete na webových stránkách www.scansource.com.

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.


Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV nabízí v oblastech dálkově ovládané kamery, přepínačů, studiové kamery a ENG P2 vysoce kvalitní produkty a řešení pro zajištění hladkého provozu a vynikající poměr cena-výkon pro koncové uživatele. Řada profesionálních digitálních videokamer VariCam je zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication solutions nabízí nejlepší komunikační řešení včetně profesionálních skenerů, telefonických systémů a terminálových zařízení SIP.
  • Computer Product Solutions pomáhá mobilním pracovníkům zvýšit produktivitu se svou řadou plně odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů Toughpad a elektronických prodejních systémů (EPOS). Panasonic Toughbook byl v roce 2016 evropským lídrem trhu odolných notebooků s tržním podílem 67 % a Panasonic Toughpad na trhu odolných tabletů s podílem 56 % (VDC Research, březen 2017).
  • Industrial Medical Vision poskytuje aplikace v různých segmentech, například zdravotnictví, biologických vědách, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje ucelená a OEM řešení mikrokamer. Koncoví uživatelé, systémoví integrátoři nebo distributoři si mohou vybrat ze široké škály řešení ucelených produktů a komponentů zobrazovací technologie.
  • Security Solutions včetně kamer a rekordérů pro sledování, video interkomů a alarmů.
  • Visual System Solutions zahrnuje projektory a profesionální displeje. Panasonic nabízí nejširší řadu vizuálních produktů a s tržním podílem 37,20 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource >5klm (FR16, duben 2015 – březen 2016, mimo 4K & digitálního kina).

 

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global