Martin Zgraja se stává produktovým manažerem pro servery Dell EMC v Tech Data

Praha, 1. února, 2018 – Společnost Tech Data s potěšením oznamuje, že od 1. února posiluje řady Dell EMC týmu Martin Zgraja, který bude zastávat pozici Produktového manažera pro servery Dell EMC. Díky svým předchozím pracovním zkušenostem je Martin pro tuto pozici více než kompetentní a na novém postu bude moci zejména zúročit své zkušenosti s konkurenční serverovou platformou, se kterou byl spojován posledních 13 let.

Martin bude mít na starosti rozvoj partnerského prodeje v oblasti Dell EMC Poweredge serverů s cílem posunout společnost Tech Data do role jedničky na trhu a doplnit tak její již tradičně nejsilnější pozici v oblasti Dell EMC storage a backup.

Dell EMC team díky této posile nabídne ještě komplexnější a kvalitnější podporu pro produkty Dell EMC.

Martin Zgraja vystudoval České vysoké učení technické v Praze a posledních 13 let působil v Hewlett Packard Enterprise, poslední 3 roky na pozici Presales Consultant HPE Servery. Martin rád jachtaří, lyžuje a poslouchá U2 a Foo Fighters.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.