Výjimečná únorová nabídka Huawei: při koupi Huawei Mate 10 Pro získáte zpět 3000 Kč, Huawei Mate 10 lite zlevnil o 2000 Kč

Praha, 1. února 2018: Společnost Huawei, třetí největší výrobce smartphonů na světě, od února nabízí modely z řady Mate 10 za výrazně nižší ceny. Při koupi šestipalcového vlajkového modelu Huawei Mate 10 Pro a splnění podmínek získají zákazníci v rámci akce trvající do konce února 3 000 Kč zpět. Huawei Mate 10 lite s full view displejem a čtyřmi kamerami od února zlevňuje o 2 000 Kč, a to bez časového omezení.

Huawei Mate 10 lite levnější o 2000 Kč bez časového omezení

Huawei Mate 10 lite s úhlopříčkou 5,9 palce od února zlevňuje o 2 000 Kč. Zákazníci si tak model mohou zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 7 999 Kč, a to bez časového omezení. Model se vyznačuje čtyřmi fotoaparáty (hlavní duální 16 Mpx+2 Mpx; přední duální 13 Mpx+2 Mpx). K dispozici jsou barevné varianty Graphite Black (černá), Prestige Gold (zlatá) a Aurora Blue (modrá).

Huawei Mate 10 lite disponuje 8jádrovým procesorem Hisilicon Kirin 659, kapacitou baterie 3 340 mAh, 64 GB paměťového úložiště ROM nebo 4 GB operační paměti RAM a běží na verzi operačního systému Android 7. K dispozici nabízí, kromě všech běžných senzorů rovněž čtečku otisku prstů.

Výjimečná nabídka: při koupi Huawei Mate 10 Pro do konce února lze získat 3 000 Kč zpět

Při koupi vlajkového modelu Huawei Mate 10 Pro v období od 1. 2. do 28. 2. 2018 zákazníci obdrží 3000 Kč zpět. Zákazník musí pro získání zpětného bonusu splnit několik podmínek: zaregistrovat se na www.huaweibenefit.cz a uvést verifikační náležitosti: IMEI smartphonu (unikátní číslo zařízení); scan účtenky nebo faktury a fotografie balení telefonu, kde bude čitelně vidět jeho IMEI. Při dodržení výše zmíněných podmínek obdrží zákazník peníze na bankovní účet do jednoho měsíce od registrace. Tuto nabídku může zákazník využit maximálně u dvou zařízení. Huawei Mate 10 Pro je k dostání v barvách Midnight Blue (modrá), Titanium Gray (šedá) a Mocha Brown (hnědá) za doporučenou maloobchodní cenu 20 990 Kč. Po uplatnění „peněžní vratky“, tak zákazníci získají tento top model už za 17 990 Kč.

Celokovový šestipalcový model s rozlišením displeje 2160×1080 px je vybaven 6 GB operační paměti RAM, 128 GB interního úložiště, duálním hlavním fotoaparátem 20 Mpx + 12 Mpx, selfies fotoaparátem 8 Mpx (všechny vyvinuté ve spolupráci se světoznámou fotografickou společností Leica), čtečkou otisků prstů, voděodolností dle IP67, rychlým nabíjením, baterií 4000 mAh nebo konektorem USB Type-C. Zařízení běží na nejnovější verzi operačního systému Android 8 (Oreo). Fotoaparát Huawei Mate 10 Pro je vybavený speciálními funkcemi, které souvisejí se zabudováním pokročilé umělé inteligence (AI). Například dokáže rozpoznat scénu a objekty v reálném čase a automaticky vybírá optimální nastavení na základě snímaného objektu a prostředí. Huawei Mate 10 Pro podporuje pokročilou funkci digitálního přiblížení s detekcí pohybu pomocí AI pro jasnější portréty a ostřejší snímky objektů. Huawei Mate 10 Pro je první zařízení poháněné novým procesorem Kirin 970, který je navíc posílen umělou inteligencí Díky neuronové procesorové jednotce NPU (Neuro-Processing Unit) získal telefon schopnost učit se a porozumět svému uživateli. Optimalizuje a přizpůsobuje spotřebu energie i paměť přesně podle jeho potřeb.

Více informací o produktech Huawei ze série Mate naleznete na https://consumer.huawei.com/cz/phones/mate10series/

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.