Chtěli jste to, máte to mít. Do World of Tanks Blitz míří nové tanky

31. ledna, 2018 — Ptali jste se nás na to a chtěli jste to. A my jsme na tom poctivě pracovali. Tak nějak by se dal krásně shrnout vztah mezi hráči a vývojáři World of Tanks Blitz, kteří na četní žádosti hráčské komunity připravili pořádně velký update s pořadovým číslem 4.6. Ten kromě celé řady vylepšení obsahuje především spoustu nových tanků, kterým dominují především ty čínské.

První čtyři tanky jsou Tier I Renault NC-31; Tier II Vickers Mk. E Type B; Tier III Type 2597 Chi-Ha; a jako poslední pak Tier IV M5A1 Stuart. Proč jsou však tyto lehké tanky v linii medium vozidel? To proto, že na úrovni Tier V se usadil tank inspirovaný u klasické T-34 ze Sovětského svazu s decentním 57 mm dělem. Tier VI je pak univerzální typ 58 a jako Tier VII je zde T 34-1, která na protivníky snese brutální poškození na jeden výstřel – 280 hitů.

Všechny cesty však vedou k tanku nba Tier 10 121. Tento stroj je navíc tím, že nabízí hybridní styl hraní mezi destroyerem, středním a těžkým tankem. Cesta k vítězství bude dlouhá, ale na konci čeká sladká odměna v podobě skutečné perly.