Čím se vytáhnout na Valentýna? HP si připravilo skvělé dárky nejen pro zamilované

Svátek všech zamilovaných klepe na dveře. Odhoďte letos stereotypy, zapomeňte na přehnaně romantická gesta a obdarujte se se svou drahou polovičku raději nějakými technologickými vychytávkami. HP letos připravilo speciální valentýnskou nabídku a myslelo opravdu na všechny. Ženy bezpochyby zaujme elegantní taška na notebook HP Canvas, muže zas herní sluchátka OMEN by HP pro nejnáročnější. Zamilované páry, které se spolu rády fotí, pak určitě potěší kapesní tiskárna HP Sprocket, nově i v červené barvě jako stvořené pro dámskou kabelku. Inspirujte se a připravte pro své milované valentýnskou nadílku, na kterou nezapomenou. Úplnou valentýnskou nabídku si můžete prohlédnout zde, použít můžete také filtr na dárky pro muže a pro ženy.

Chcete si valentýnskou romantiku zvěčnit, abyste si ji mohli pořád připomínat?  Pořiďte si kapesní tiskárnu HP Sprocket a máte vystaráno. S tou totiž můžete jakoukoliv fotku přímo z mobilu nebo tabletu okamžitě vytisknout stejně snadno, jako byste ji sdíleli na sociálních sítích. Zaznamenejte neopakovatelné společné momenty! Ve speciální aplikaci navíc můžete fotky upravit, vložit ozdobné rámečky nebo zamilovaný vzkaz a poté je uchovat v albu na památku nebo využít speciálního samolepicího fotopapíru a kamkoliv si je nalepit. Tiskárna vám navíc nezabere místo v kabelce, protože není o nic větší než váš telefon.

Tiskárnu HP Sprocket s 10 ks fotopapíru pořídíte za 3299 Kč, balíček s 20 ks fotopapíru na doplnění za 349 Kč.

Více informací najdete na www.HP.cz/sprocket, červenou variantu potom zde.

HP Pavilion 14 představuje všechno, co si ženy mohou od notebooku na každodenní používání přát. Hned na první pohled okouzlí světle růžovou barvou, uživatelky však neocení jen přitažlivý vzhled, ale i 1TB úložiště, na které se vejdou všechny fotky i romantické filmy. O bezchybný zvuk při jejich sledování se pak postará audio od Bang & Olufsen. Spousta výkonu v luxusním balení za super cenu a valentýnský trhák je tu.

Notebook HP Pavilion 14 koupíte za 12 990 Kč.

Více podrobností naleznete zde.

Chcete na Valentýna udělat svým blízkým radost a zároveň je obdarovat něčím praktickým? Rozhodně se nespletete s tiskárnou HP DeskJet Ink Advantage 3788. Zvládne tisk, skenování i kopírování, bez problémů se všude vejde – taky nezískala titul nejmenší All-in-One tiskárny na světě jen tak – a skvěle vypadá. Vybrat si můžete z šedé, tyrkysové a taky valentýnské červené varianty. Díky bezdrátovému připojení ji můžete používat v podstatě z jakéhokoliv mobilního zařízení.

Tiskárnu DeskJet Ink Advantage 3788 pořídíte za 1499 Kč.

Více informací najdete zde.

HP myslelo na dámy, kterým záleží nejen na výkonu jejich notebooku či tabletu, ale i na tom jak vypadají. Ideální dárek k Valentýnu pro vaši přítelkyni, kamarádku či kolegyni je proto stylová taška HP Canvas v červené barvě. Taška je vhodná pro notebooky s úhlopříčkou až 35,6 cm (14“). Kromě notebooku se do ní vejdou další pracovní materiály, kniha, peněženka nebo třeba šminky.

Dámskou tašku HP Canvas v červené barvě teď pořídíte za speciální akční cenu 499 Kč.

Více podrobností naleznete zde.

Valentýnskou třešničkou na dortu nabídky od HP je zamilovaná srdíčková sada pro notebook. Tematicky laděné barvy s potiskem vykouzlí úsměv na tváři každé ženy. Sada obsahuje bezdrátovou myš HP Z3700 s optickým snímačem a pouzdro HP Spectrum 15,6“. Protože HP přeje zamilovaným, rozhodla se je obdarovat jedinečným slevovým kódem. Při zadání HPVALENTYN si tak můžete tuto krásnou sadu pořídit za pouhých 390 Kč. Tak šup, dokud tam jsou!

Valentýnská sada s pouzdrem HP Spectrum 15,6″ a bezdrátová myš HP Z3700 stojí 739 Kč. Při použití slevového kódu však jen 390 Kč.

Více informací najdete zde.

TIP NA NEJLEPŠÍ DÁREK PRO MUŽE

Patří váš přítel mezi herní nadšence, kteří si místo večeře při svíčkách dají raději online střílečku s kamarády? Nevyčítejte mu to, radši mu kupte pořádná sluchátka a připravte mu Valentýna, na který jen tak nezapomene. Herní sluchátka OMEN od HP navržená ve spolupráci s herními profíky SteelSeries představují špičkové vybavení, které uspokojí dokonce i audiofily. Černé provedení s červenými detaily udělají z vašeho přítele opravdu stylového hráče, navíc bude mít díky lehké konstrukci pocit, že je ani nemá na sobě. Za tenhle dárek vás bude každý nadšenec do her zbožňovat!

Herní sluchátka OMEN se SteelSeries jsou k sehnání za 1899 Kč.  

Více podrobností o produktu se dozvíte zde.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Tagged