Vzniká komunitní portál pro rodiče, který má ambice nabídnout vše

V loňském roce spatřil světlo světa nový webový portál pro rodiče Mom4moms. Chce se však odlišit a do tří let nabídnout vše, co by rodičům mohlo přijít na mysl.

Praha, 1. 2. 2018 – I tento rodičovský portál začínal tak jako mnohé jiné. Mladá maminka, Vanda Horáčková Seidelová, postrádala služby, které jako pracující matka potřebovala. Rozhodla se proto založit vlastní webový portál určený rodičům. Aby nezůstalo u běžného maminkovského projektu, přizvala odborníky z IT, financí, marketingu, obchodu a zdravotnictví.

Portál Mom4moms.cz si klade mnohem vyšší cíle. V současné době je spuštěna jeho první část, která zahrnuje nabídky a poptávky rodičů, tipy na akce pro rodiny s dětmi, diskusní fórum, pravidelný redakční tematický blog, pracovní portál a také soutěžní část. Právě soutěže jsou ze všech nejoblíbenější.

První část vývoje portálu reaguje na rozvoj sdílené ekonomiky. V současné době se dokončuje vývoj funkcionalit komunitního charakteru. Následovat budou další části portálu, které by měly přinést první rozsáhlejší příjmy. „I přes minimální investice do reklamy návštěvnost portálu roste. Každý měsíc překonáváme ten předchozí o desítky procent. Je to pro nás důkazem, že o služby tohoto charakteru je v České republice zájem.“, uvedla Vanda Horáčková Seidelová.

V loňském roce proběhlo spuštění první verze. Nyní se testují další části, které budou veřejnosti představeny v nejbližších měsících. První rozšíření se zaměřilo na vytvoření vlastní sociální sítě v rámci prostředí portálu Mom4moms.cz. Nejde však o pouhou chudou příbuznou Facebooku. Rodiče zde mohou tvořit vlastní komunitní skupiny, sdílet fotografie a názory. V budoucnu bude mít rodič možnost ze svého fotoalba snadno objednat výrobu fotoknihy, případně si ji objedná bezplatně v rámci věrnostního programu.   

web: www.mom4moms.cz