Že je romantika na Valentýna klišé? Pojďte si ho s HP letos užít jinak

Pokud dáváte přednost pořádné počítačové hře namísto romantické večeře a sladkých slov, budete mít určitě radost. HP myslí na všechny, pro které je 14. únor den jako každý jiný a kteří raději stráví večer ve společnosti dalších herních nadšenců.  Na své si přijde každý, kdo touží po ještě silnějším požitku ze hry. Je tu totiž řada luxusního herního vybavení OMEN by HP. Sluchátka se postarají o perfektní zvuk, 35palcový prohnutý monitor o bezchybný obraz a vaše herní schopnosti posunou vyladěná myš a klávesnice na úplně novou úroveň. Inspirujte se bohatou herní nabídkou od HP a dejte najevo svou lásku ke hře! A na Valentýna se konečně můžete těšit. Na kompletní nabídku mrkněte sem.

Konstrukce klávesnice OMEN by HP 1100 je jako dělaná pro „velkorážní“ bitvy. Mechanické spínače Blue mají funkci anti-ghosting, takže rozpoznají stisk několika kláves současně, a také ultra citlivou odezvu, aby vám poskytly potřebnou mrštnost při zdolávání nástrah a plížení se kolem nepřítele. Pokud chcete ovládání hry dovést do dokonalosti, nezapomeňte si pořídit také USB myš OMEN by HP 600, která byla vyvinuta s nejlepšími herními týmy světa. Pak už nebudete mít žádnou konkurenci. Myš umožňuje personalizaci, jako je podsvícení ve 12 různých barvách a 6 plně programovatelných tlačítek pro rychlejší akci. Těšit se můžete na nulovou hardwarovou akceleraci pro snímání povrchu 1:1 a přesný pohyb myši.

Klávesnici OMEN by HP 1100 pořídíte za 2 990 Kč, více informací se dozvíte zde.

Myš OMEN by HP 600 pořídíte za 1 299 Kč, více informací se dozvíte zde.

Herní sluchátka OMEN by HP 800 s výsuvným mikrofonem navržená ve spolupráci s herními profíky představují špičkové vybavení, které uspokojí i nejnáročnější uživatele a audiofily. Sluchátka jsou k dostání v černém provedení s červenými detaily. Teď jsou navíc ještě pohodlnější. Lehká konstrukce rovnoměrně rozkládá váhu po celé šířce a umožní tak delší a příjemnější hraní. Tak ať nezapomenete na to, že je máte na hlavě!

Herní sluchátka OMEN by HP 800 jsou k sehnání za 1 799 Kč.

Více podrobností se dozvíte zde.

Na celkovém herním zážitku se výrazně podepisuje kvalita displeje, HP má proto v rukávu jedinečný 35palcový prohnutý LED monitor OMEN X by HP 35 s rozlišením UWQHD a až 100Hz obnovovací frekvencí. Je také prvním od HP, který využívá technologii NVIDIA® G-SyncTM a rozšiřuje tak možnost volby zákazníků, kteří chtějí lepší pozorovací úhly a plynulý herní zážitek. Zapomeňte na víceobrazovkové sestavy, tenhle kousek pokryje celé zorné pole a doslova vás obklopí. Navíc má červené ambientní podsvícení, takže se bude na stole opravdu vyjímat.

Monitor OMEN X by HP 35 pořídíte za 33 489 Kč.

Více informací najdete zde.

Laptop OMEN by HP 15 už se těší na jakoukoliv výzvu, před kterou jej postavíte, kdykoliv a kdekoliv. Nadupaný je tím nejvýkonnějším hardwarem a na první pohled ohromí svým nabroušeným vzhledem inspirovaným požadavky samotných hráčů. S tímto přístrojem pro vás bude hračka ovládnout jakoukoliv hru. OMEN by HP 15 nabízí rychlé procesory a displeje s 4K rozlišením pro nejlepší herní zážitek. S touto mašinou budete připraveni i na novou generaci nejnáročnějších AAA počítačových her.

Ceny začínají na 24 990 Kč.

Více informací najdete zde.

Patříte-li mezi hráče, kteří potřebují opravdu mimořádný výkon, zbystřete. OMEN X by HP 17 je jeden z nejsilnějších herních notebooků na trhu. Zároveň se řadí mezi nejmobilnější stroje ve své kategorii díky tloušťce pouhých 32,9 mm a váze 3,2 kg. V plně přizpůsobitelné skříni, tedy něčem ne úplně typickém pro tradiční výrobce notebooků, najdete našlapanou grafiku NVIDIA® GeForce® GTX. Mini Display PortTM s podporou duálního 2K nebo 4K  výstupu a streamování určitě taky potěší. Nechybí mu ani čtyři reproduktory s audiem od Bang & Olufsen a HP Audio Boost pro opravdu realistický zvuk. Ohlížíte se po nové herní mašině, se kterou byste se zařadili mezi světovou špičku? Pak je OMEN X by HP 17 tou pravou volbou.

OMEN X by HP 17 je k dostání za 81 990 Kč

Více podrobností se dozvíte zde.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.

 

Tagged