Marketing a komunikace uLékaře.cz má nové posily

Tým medicínské poradny uLékaře.cz se rozrostl o Andreu Čiperovou, která od konce roku 2017 zodpovídá za marketing, a o Táňu Lálovou. Ta má od 1. 2. 2018 na starosti medializaci aktivit Virtuální nemocnice, jež si kladou za cíl zefektivnit české zdravotnictví.

Na pozici marketingové manažerky nastoupila v listopadu 2017 Andrea Čiperová. Před tím pracovala v nakladatelství Mladá fronta, kde měla na starosti provoz a fungování e-shopu kniha.cz. V poradně uLékaře.cz využije svých zkušeností s PPC a výkonového marketingu ve prospěch obsahu. Mimo jiné má také na starosti šíření povědomí o službách, které jsou lidem prostřednictvím poradny uLékaře.cz k dispozici. Ať už jde o radu lékařů nebo o službu objednání přímo ke specialistovi dle konkrétního případu.

S Andreou bude úzce spolupracovat Táňa Lálová v roli specialistky komunikace. Na starosti bude mít PR aktivity a mediální obraz poradny uLékaře.cz. Přichází sem ze společnosti Seznam.cz, kde v oddělení PR působila od roku 2015. Zodpovídala za komunikaci produktů a služeb jako například Zboží.cz, Sreality.cz, Seznam.cz Email nebo reklamního systému Sklik. Vedle toho pečovala o charitativní aktivity české internetové jedničky.

„Od posílení marketingu a komunikace očekáváme rozvoj platformy Virtuální nemocnice, která lidem v České republice zajišťuje v režimu 24/7 odbornou pomoc odkudkoli a kdykoli od opravdových lékařů a specialistů. Již dnes tým 250 lékařů pomáhá v průměru 3 500 lidem za měsíc,“ říká Daniel Soukup, CEO uLékaře.cz.

Pro editory:

Poradna uLékaře.cz je největší česká medicínská online služba, která se soustřeďuje na projekt Virtuální nemocnice a na oblast telemedicíny. Tedy expertních lékařských konzultací, které je možné provozovat distančně. To významně zkracuje cestu pacienta přímo do péče toho správného odborníka a v konečném důsledku napomáhá vyšší efektivitě českého zdravotnictví. V České republice jde o jedinečnou aktivitu, avšak v západních zemích Evropy je to zavedená praxe s dobrými výsledky.

Lidé mohou lékaře kontaktovat prostřednictvím webu i mobilní aplikace, která je k dispozici pro mobilní zařízení Android a iOS.