Samsung představuje speciální aplikaci pro své monitory – Easy Setting Box

Aplikace zjednodušuje správu otevřených oken na jejich Full HD a UHD monitorech a maximalizuje využití velké plochy.

Praha, 6. února 2018 – Společnost Samsung Electronics dlouhodobě vylepšuje svá zobrazovací zařízení. Proto vyvinula aplikaci Easy Setting Box, která je určena současným i budoucím majitelům jejich Full HD a UHD monitorů. Aplikace umožňuje virtuálně rozdělit plochu na vícero menších částí, do kterých je možné jednodušeji umisťovat jednotlivá okna a programy.

S Easy Setting Box tak není nutné zdlouhavě okna roztahovat. Stačí jen párkrát kliknout na požadovaná okna a vybrat si, v jakém sektoru budou nastavená. Uživatel si zároveň může ve vybraném rozložení libovolně nastavit velikost oken podle potřeby pomocí jednoduchého nastavovacího pole.

Postup instalace je jednoduchý:

  1. Stačí si stáhnout aplikaci ze stránky, https://displaysolutions.samsung.com/solutions/monitor-solution/easy-setting-box  
  2. nainstalovat ji a následně restartovat počítač,
  3. po restartování se aplikace spustí automaticky.
  4. Uživatel si už jen vybere schéma, které potřebuje. Pokud používá vícero monitorů, je možné každý z nich nastavit rozdílně.

Seznam podporovaných monitorů je k dispozici na stránce www.samsung.com.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.