PanzerGlass dominuje českému trhu nabídkou nejodolnějších prémiových ochranných skel

Dánská společnost PanzerGlass™ rozšířila svou nabídku prémiových skel a aktuálně nabízí nejlepší ochranu na trhu.

PRAHA 7. února 2018 – Dánská společnost PanzerGlass™ aktuálně rozšířila nabídku svých skel a čeští zákazníci tak mají na výběr z pěti typových variant pro mobilní telefony čtrnácti výrobců. Ochranná skla PanzerGlass se svou tloušťkou 0,4 mm a tvrdostí 9H chrání displeje telefonů svých majitelů před poškrábáním a nárazy o síle až 6 Joulů, což je bezkonkurečně nejvyšší hodnota na trhu. Stejně bezkonkurenční je i jejich snadné nalepení. Díky nejkvalitnější vrstvě silikonu vše probíhá rychle, jednoduše, a hlavně bez vzduchových bublin, na což výrobce garantuje i záruku. Hrany ochranných skel jsou zaobleny tak, aby po krajích nedocházelo k defektům a sklo tak bylo bezpečné a příjemné na dotek i nošení v kapsách. Zaoblení tak zásadně prodlužuje životnost ochranného skla.

Na výběru skla záleží

Vyrobit běžné ochranné sklo je pro PanzerGlass™ snadné, ale dnešní zařízení se zaoblenými obrazovkami a novými senzory znamenají daleko větší výzvu. PanzerGlass™ nabízí řadu ochranných skel, které se liší podle toho, o jaké zařízení se jedná a zda jej zákazník nosí v obalu, krytu či bez ochrany. V obchodech proto lze zakoupit skla následujících typů:

PanzerGlass™ řady Standard – jedná se o tradiční a nejdostupnější sklo v nabídce. Tato skla nabízí krytí displeje až do prostoru, kde začíná zaoblení hran. Ochranné sklo řady Standard podle možností daného modelu telefonu typicky kryje co největší plochu jeho přední strany včetně senzorů i čočky fotoaparátu.  

PanzerGlass™ řady Edge-to-Edge – jde o ochranné sklo, které ochrání celou přední stranu zařízení až do samotných krajů, včetně zahnutých částí displejů.   

PanzerGlass řady Premium – ochranná skla řady Premium mají barvené okraje skla, a to v originální barvě výrobce. Tato skla jsou po aplikování téměř nerozpoznatelná, a přesto dokonale chrání zařízení. Primárně se jedná o skla určená pro telefony se zahnutými displeji.

PanzerGlass™ casefriendly – Je označení modelů skel, která jsou ideální pro současné využití zadního ochranného krytu. Tato skla jsou navržena tak, aby nebránila uchycení zadního krytu a nedocházelo tak k poškození hran skla.

PanzerGlass BrandGlass

Absolutní novinkou v rodině PanzerGlass™ jsou skla BrandGlass™.  Ta umožňují personalizaci přenesením jakéhokoli nápisu nebo obrázku přímo do samotného skla. Tato vytvořená loga lze spatřit při vypnutém displeji. Jakmile se displej zařízení rozsvítí, logo na skle se stává neviditelným. Skla BrandGlass™ jsou určena především firemním zákazníkům. Běžní zákazníci si však tuto technologickou novinku mohou užít v souvislosti s edicí skel vytvořených ve spolupráci s fotbalovým útočníkem PanzerGlass Christianem Ronaldem a jeho značkou CR7.

O společnosti PanzerGlass

Společnost PanzerGlass vznikla v roce 2013 v Dánsku. Od té doby byly po světě otevřeny pobočky v deseti zemích, což napomohlo k dostupnosti ochranných skel PanzerGlass™ napříč šesti kontinenty. PanzerGlass™ se svým širokým portfoliem nabízí ochranu pro různá zařízení, ať už jde o chytré telefony, tablety notebooky i chytré hodinky.