Česká youtubová scéna se v sobotu sejde v pražských Holešovicích, aby podpořila dobrou věc!

17. února 2018, Taneční Studio Sector (kavárna Vnitroblock) od 12.00 do 20.00. Youtubeři Flabgee, Sejroška, Svět podle Lu, Domi Happy, U Šmajdy, Pelican Beauty, Barbora Š., Milano Style a Blueberry Pink se rozhodli, že podpoří nadační fond Vrba prodejem svých osobních věcí a produktů získaných od partnerů. Návštěvníci si budou moci zakoupit kosmetiku, oblečení, nebo jiné doplňky a potřeby do domácnosti. Již nyní je registrováno přes 500 účastníků.

„Bejt jůtůberem je úplně super boží, ale chce to i trochu šířit dobro, protože my furt něco dostáváme.“

Sejroška, Youtuberka

Návštěvníci akce budou mít unikátní možnost nakoupit si produkty za zvýhodněnou bazarovou cenu, nebo se nechat zkrášlit od svého oblíbeného Youtubera. Momentálně je shromážděno přes 3 000 produktů k prodeji od více než 50 partnerů akce!

Výtěžek z akce poputuje nadačnímu fondu Vrba – jeho posláním je psychická i praktická podpora ovdovělým rodinám, zaměřená především na dlouhodobé zlepšování jejich psychické a fyzické kondice. K tomuto cíli chceme přispět částkou 130 000 Kč, která bude použita na mzdu hospodyně do domácností postižených rodin.

Po celou dobu budou probíhat aktivity připravené Youtubery. Připraven bude také tisk fotografií z Instagramu a candy bar. Doba trvání akce je rozdělena na časová okna. Registrace nutná na adrese www.kelebrity.cz.