Check Point varuje před kyberútoky 5. generace a představil nové bezpečnostní řešení Infinity Total Protection

Praha, 12. února 2018 Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), přední světový poskytovatel kyberbezpečnostních řešení, představil Infinity Total Protection, revoluční zabezpečení, které chrání organizace před kyberútoky 5. generace. Tento inovativní model ochrany využívá bezpečnostní architekturu Check Point Infinity, což poskytuje nejvyšší úroveň zabezpečení a zároveň snižuje náklady a konsoliduje bezpečnostní komponenty.

Všechny organizace nyní čelí masivním a rychle se šířícím kyberútokům na mobilní zařízení, cloud a podnikové sítě, které snadno obchází konvenční a statické detekční metody používané většinou organizací. Na ochranu sítí a dat proti těmto útokům je nutné přejít na zabezpečení 5. generace pomocí řešení Check Point Infinity, které kombinuje prevenci hrozeb v reálném čase, sdílení informací o hrozbách a útocích a nejmodernější zabezpečení napříč sítěmi, cloudem a mobilním světem.

„Organizace potřebují ochranu před sofistikovanými a nebezpečnými útoky na všech úrovních, od sítí a koncových bodů až po mobilní zařízení a cloud,” říká Doug Cahill, ředitel skupiny a kyberbezpečnostní analytik ve společnosti Enterprise Strategy Group. „Tyto nejnovější útoky, označované jako 5. generace, vyžadují komplexní zabezpečení, jako je Check Point Infinity Total Protection. Jedině tak mohou být kritická obchodní data v bezpečí před zničujícími útoky.“

Infinity Total Protection je nový model kyberochrany – jednoduchá nabídka, veškeré bezpečnostní technologie, předplatné za uživatele a za rok, takže snadné a přehledné. Tato nabídka umožňuje podnikům plně využívat nejnovější zabezpečení napříč celou sítí. Infinity Total Protection je dnes vůbec jediné řešení s předplatným, které zahrnuje hardwarové i softwarové zabezpečení sítě s plně integrovanou prevencí hrozeb nultého dne a ochranou koncových bodů, cloudu a mobilních zařízení spolu se sjednocenou správou a prémiovou podporou 24×7. Díky tomu mohou předplatitelé okamžitě využívat výhod jednotné bezpečnostní architektury Check Point Infinity a kompletní prevence hrozeb napříč všemi podnikovými prostředími, ať už se jedná o on-premise, mobilní nebo cloudová prostředí.

„Kyberútoky jsou každým dnem rozsáhlejší, sofistikovanější a komplexnější, přesto mnoho organizací spoléhá na zastaralé bezpečnostní technologie, které mohou detekovat pouze známé útoky,“ říká Gabi Reish, viceprezident produktového managementu a produktového marketingu ve společnosti Check Point. „Infinity Total Protection umožňuje organizacím rychle a snadno nasadit kyberbezpečnost 5. generace, architekturu Check Point Infinity, napříč celým podnikovým prostředím a blokovat dokonce i ty nejpokročilejší hrozby a kyberútoky.“

Check Point Infinity Total Protection poskytuje nejširší škálu bezpečnostních technologií pro ochranu organizací proti nepokročilejším a neznámým hrozbám, včetně:

  • Prevence hrozeb v reálném čase: Ochrana proti APT a neznámému malwaru nultého dne s využitím sandboxingu v reálném čase, ochrana proti ransomwaru a anti-bot technologie. Navíc integrované informace o nejnovějších hrozbách v reálném čase a machine learning pro identifikaci nových hrozeb.
  • Pokročilé síťové zabezpečení: Nejpokročilejší firewall, prevence narušení a kontrola aplikací, podpora sítí všech velikostí, od poboček až po globální organizace, a zabezpečení napříč soukromými i veřejnými cloudy.
  • Cloudová ochrana: Pokročilá prevence hrozeb ve veřejném, soukromém i hybridním cloudu a SDN prostředích a mikrosegmentace pro správu provozu uvnitř cloudu.
  • Mobilní ochrana: Prevence malwaru na mobilních iOS a Android zařízeních, identifikace škodlivých sítí, zabezpečené kontejnery, ochrana dat a šifrování dokumentů a integrace EMM.
  • Ochrana dat: Anti-ransomware pro známý a neznámý ransomware, ochrana dat a snadné šifrování dokumentů, zabezpečení prohlížeče, plně integrovaná ochrana koncových bodů a bezpečnostních analýz.
  • Integrovaná správa zabezpečení a hrozeb: Jednotné prostředí pro správu zabezpečení, které podporuje správu více zařízení, více domén a více administrátorů. Navíc plná viditelnost hrozeb, podpora sběru informací a analýza útoků a reportovací nástroje pro audity a dodržování shody s předpisy.

Check Point představil nové řešení v Barceloně na výroční kyberbezpečnostní konferenci CPX 360. CPX 360 se zaměřuje na řešení nejnaléhavějších kyberbezpečnostních problémů a pomáhá zákazníkům všech velikostí vytvořit strategii, jak zůstat krok před novými kyberhrozbami a sofistikovanými hackery.

Zjistěte více o Check Point Infinity and Infinity Total Protection.

Sledujte Check Point online:  
Check Point Blog: http://blog.checkpoint.com/
Twitter: http://www.twitter.com/checkpointsw a www.twitter.com/CheckPointCzech
Facebook: http://www.facebook.com/checkpointsoftware
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/check-point-software-technologies

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je přední poskytovatel kyberbezpečnostních řešení pro vlády a organizace po celém světě. Check Point chrání zákazníky před kyberútoky prostřednictvím unikátních řešení, která nabízí bezkonkurenční úspěšnost zachycení malwaru, ransomwaru a jiných typů útoků. Check Point nabízí víceúrovňovou bezpečnostní architekturu, která chrání podniková cloudová prostředí, sítě i mobilní zařízení, a navíc Check Point poskytuje nejkomplexnější a nejintuitivnější správu zabezpečení. Check Point chrání více než 100 000 organizací všech velikostí.