S Polycom Trio se dovoláte i do vesmíru

Společnost Polycom® dlouhodobě zaujímá vedoucí postavení mezi dodavateli videokonferenčních systémů a řešení pro vzdálenou spolupráci. Velmi úspěšné jsou rovněž její audio-konferenční produkty, které se vyznačují bohatými funkčními možnostmi a excelentní kvalitou zvuku. Firma současně věnuje velkou pozornost kompatibilitě a interoperabilitě, tak aby bylo možné bez problémů komunikovat mezi zařízeními různých výrobců.

Mezi špičkové produkty pro hlasovou komunikaci patří přístroje řady Polycom® Trio™. Tento inovativní smartphone se vyznačuje zcela unikátním designem a je určen pro menší a středně velké konferenční místnosti. Funguje jako kompaktní konferenční smart hub určený ke skupinové komunikaci a spolupráci. Účastníci konferenčního spojení mohou snadno spárovat své mobilní telefony, tablety a laptopy přes rozhraní USB nebo Bluetooth. Komfortní ovládání všech funkcí zajišťuje pětipalcový barevný dotykový displej s intuitivním rozhraním

Praktické využití přístroje Polycom® Trio™ 8800 bylo atraktivním způsobem demonstrováno koncem ledna letošního roku při spojení na vesmírnou stanici ISS. Studenti anglické školy v kyperské Nicosii navázali audiokonferenční hovor s astronautem NASA Markem Vande Hei a kladli mu své dotazy o jeho práci na ISS.

Záznam konferenčního hovoru je k dispozici na YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=4ALmb1pKtRM

Více informací o komunikačních řešeních Polycom® můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom® zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom® GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom®. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.