Ericsson se podílí na vysílaní ze ZOH 2018 v Pchjongčchangu

NBC Olympics využívá technologii kódování videa od Ericssonu

Společnost NBC Olympics si zvolila Ericsson za poskytovatele řešení pro zpracování video obsahu pro vysílaní ze XXIII. Zimních Olympijských her, které právě probíhají v Pchjongčchangu v Jižní Koreji (8. – 25. února). Oznámili to ředitel přenosů Christopher Connolly z NBC Sports and Olympics a ředitel pro mediální řešení Angel Ruiz ze společnosti Ericsson. NBC Olympics je divize americké televizní stanice společnosti NBC Sports Group, která vysílá přenosy z olympijských her.

Společnost Ericsson poskytuje NBC Olympics celou škálu svých nejmodernějších technologií pro kódování a satelitní příjem, což umožňuje distribuci video obsahu miliónům diváků. Odborníci z Ericssonu pomáhají s provozem zařízení a systému, a svoji všestrannou podporu na místě konání her poskytují 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Oceňovaná kódovací řešení společnosti Ericsson poskytují ty nejlepší možné výsledky v oblasti zpracování a vysílání video obsahu a nabízejí dokonalou efektivitu dekódování pro všechny video formáty. Platforma na zpracování médií od společnosti Ericsson přináší cenný a vysokokvalitní HD obsah díky kombinaci přenosu po optických vláknech a prostřednictvím satelitů.

„Díky spolehlivosti a odbornosti společnosti Ericsson v oblasti komprese videa bylo jednoduché si ji opět zvolit za partnera pro vysílání NBC Olympics ze Zimních Olympijských her a Paralympijských her v roce 2018,“ řekl Connolly. „Partnerství se společností Ericsson nám zaručuje spolehlivé a osvědčené řešení.“

„Je pro nás ctí být opět partnery a podporovat pokrytí a vysílání ze Zimních Olympijských her,” řekl Ruiz. „Prostřednictvím poskytování našich špičkových řešení a služeb v oblasti komprese videa včetně našich nejmodernějších kódovacích a přijímacích technologií zabezpečujeme nejvyšší úroveň výkonu, efektivity a spolehlivosti pro vysílaní této prestižní události.”

Řešení od společnosti Ericsson zahrnuje kódovací zařízení AVP 2000 a profesionální modulární přijímače RX8200.

Ericsson opět spolupracuje s NBC Olympics. (Zdroj: Ericsson)

POZNÁMKY PRO REDAKTORY: VÍCE INFORMACÍ:

Tiskovou zprávu v angličtině najdete na tomto odkazu.      News Center

SLEDUJTE NÁS:

www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/user/ericsson

www.linkedin.com/company/ericsson


O NBC Olympics

NBC Olympics, divize televizní společnosti NBC Sports Group, je zodpovědná za výrobu, řízení programu a propagaci pokrytí olympiády od společnosti NBC Universal. Je známá svým nepřekonaným olympijským dědictvím, oceňovanou produkcí a schopností přilákat největší počet diváků v dějinách americké televize.

Více informací o pokrytí Olympijských her v Pchjongčchangu společností NBC Olympics najdete na adrese http://nbcsportsgrouppressbox.com/.

O společnosti Ericsson

Ericsson je předním mezinárodním dodavatelem telekomunikačních technologií a služeb. Prostřednictvím řešení, fungujících v reálném čase, vytváří propojenou společnost (Networked Society), která umožňuje studovat, pracovat a svobodněji žít v udržitelných společnostech po celém světě. Nabídku firmy Ericsson tvoří služby, software a infrastruktura informačních a komunikačních technologií, určených telekomunikačním operátorům a jiným odvětvím. V současnosti se v sítích od společnosti Ericsson uskutečňuje více než 40 % celosvětové mobilní komunikace, společnost zajišťuje servis sítí s více 2,5 miliardami uživatelů. Více informací naleznete na www.ericsson.com.