GFI Software vyhlásil nejlepší prodejce řešení GFI a Kerio v ČR a na Slovensku za rok 2017

Letos vidí partneři GFI největší potenciál v řešeních ochrany firemní elektronické pošty, podnikových firewallů a archivace dat

PRAHA – 13. února 2018 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, ocenila na svém každoročním setkání nejlepší české partnery za rok 2017. Poprvé od akvizice firmy Kerio v loňském roce se na vyhlášení nejlepších sešli společně prodejci řešení GFI Software a Kerio. Letos partneři očekávají největší poptávku po řešeních ochrany elektronické pošty, firewallu a archivace.

GFI Software vyhlásila nejlepší prodejce za loňský rok v těchto kategoriích:

– GFI Nováčkem roku 2017 se stal AKERMAN ELECTRONIC PRAHA
– GFI Best Friend (za příkladný přístup k zákazníkům) roku 2017 je DAQUAS, spol. s.r.o.
– GFI Partnerem roku 2017 se stala společnosti Amenit
– Kerio Nováčkem roku 2017 je Jaroslava Mundlová, PS-NET
– Kerio Best Friend (za příkladný přístup k zákazníkům) roku 2017 získala společnost JKC
– Kerio Partnerem roku 2017  je Comes s.r.o.

Anketa týkající aktuální situace v oblasti IT bezpečnosti v malých a středně velkých společnostech (SMB) uspořádaná mezi prodejci přinesla tato hlavní zjištění:  

  • Největší poptávku prodejci aktuálně registrují po řešeních ochrany elektronické pošty (61 % prodejců) a firewallu (53 %);
  • Hlavní výzvou českých SMB firem v roce 2018 v oblasti IT bezpečnosti jsou těsné IT rozpočty a neopatrní uživatelé;
  • Největší výhody v dodávkách případných cloudových služeb vidí ve správě více služeb z jednoho místa.

„Chtěl bych poděkovat všem našim partnerům za další úspěšný rok 2017, který byl mimořádný realizovanou akvizicí a následnou integrací produktové řady Kerio do portfolia GFI Software na lokálním trhu,” řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software a Kerio na českém a slovenském trhu. „Přes mnohé výzvy se nám podařilo stabilizovat naši rozšířenou nabídku tak, že nyní jsme schopni poskytovat konzistentní vysokou kvalitu produktů a služeb pro obě značky. Našim zákazníkům nyní dokážeme dodat ucelenější řešení jejich požadavků, což je důležité zejména s ohledem na téma GDPR, jež letos podstatně zvýší nároky na firemní IT bezpečnost.”

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.