Olympionici zachycují své zážitky ze slavnostního zahájení ZOH v Pchjongčchangu 2018 na telefonech Samsung

Samsung pro letošní olympiádu dodal limitovanou edici svého telefonu Galaxy Note8

Praha, 13. února 2018 – Olympionici z téměř 100 zemí světa se minulý týden sešli v korejském Pchjongčchangu na zahájení Zimních olympijských her 2018. Během slavnostního zahájení ZOH měli sportovci možnost zachytit a sdílet momenty z této jedinečné chvíle prostřednictvím oficiálního telefonu olympijských her, limitované edice výrobků Samsung pro Zimní olympijské hry v Pchjongčchangu 2018.

Ve spolupráci s Mezinárodním olympijským výborem (MOV) společnost Samsung Electronics coby celosvětový olympijský partner v kategorii bezdrátových komunikačních zařízení a počítačového vybavení věnovala 4 000 zařízení všem olympionikům na ZOH v Pchjongčchangu 2018, díky čemuž sportovci mohou umocnit své zážitky z her a snadněji se spojit se svými nejbližšími a přáteli po celém světě.

Speciální řada telefonu Galaxy Note8 – limitovaná edice pro Zimní olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 – se může pochlubit zářivě bílým skleněným zadním krytem oslavujícím zimu a zlatými olympijskými kruhy inspirovanými olympijskou pochodní. Kruhy symbolizují olympijské hnutí, spojení pěti kontinentů a celosvětovou jednotu.

O zapojení společnosti Samsung do olympijských her

Olympijských her se Samsung zúčastnil poprvé jako lokální sponzor Letních olympijských her 1988 v Soulu. Počínaje Zimními olympijskými hrami 1998 v Naganu společnost svoji podporu olympijského hnutí dále rozšířila, stala se celosvětovým olympijským partnerem pro bezdrátová komunikační zařízení a poskytovatelem vlastní bezdrátové komunikační platformy a mobilních zařízení. Tyto inovativní mobilní technologie poskytují olympijské komunitě, sportovcům a fanouškům po celém světě interaktivní komunikační a informační služby a službu Samsung Pay. Samsung pořádá řadu různých olympijských kampaní, jejichž cílem je podělit se o nadšení pro olympijské hry s lidmi po celém světě a umožnit každému osobně se olympijských her účastnit prostřednictvím inovativních mobilních zařízení. Společnost Samsung bude svůj závazek v roli celosvětového olympijského partnera v oblasti bezdrátových komunikačních zařízení a počítačového vybavení naplňovat i na hrách v Pchjongčchangu 2018 a Tokiu 2020.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.