ADATA představuje bezdrátovou nabíječku CW0050

Praha, Česká republika – 14. února 2018 – společnost ADATA Technology, přední výrobce pamětí, dnes představila bezdrátovou nabíječku CW0050. Trh mobilních telefonů s bezdrátovým nabíjením se zvětšuje také díky populárním telefonům Apple iPhone 8 a iPhone X. Podle průzkumu analytické firmy IHS Markit překročí v roce 2019 deset miliard USD a více než jedna miliarda telefonů bude tímto systémem vybavena do roku 2020. CW0050 představuje prvního zástupce společnosti ADATA v tomto odvětví. Pouze 6 mm vysoká podložka nabízí minimalistický design, pohodlí používání a certifikaci standardu WPC Qi. Nabíječka je kompatibilní s širokým spektrem zařízení nejen s iOS, ale i telefony s Androidem.  

V České republice bude nabíječka dostupná během února 2018 za doporučenou koncovou cenu 499 Kč s DPH. 

Pohodlí bez limitů

Nabíječka CS0050 zbaví majitele chytrých telefonů starostí s přenášením kabelů, nabíječek a adaptérů. Díky skladným rozměrům s výškou pouhých 6 mm je nabíječka nenápadná a neruší design domácnosti nebo kanceláře. Pro nabíjení stačí telefon položit na nabíječku tak, aby bylo zakryto logo Qi, přitom není třeba si dělat starosti s tím, jakým směrem je telefon na podložku umístěn. CW0050 prošla nejnáročnějšími certifikacemi Qi a je vybavena keramickými kondenzátory pro zajištění stabilního napájení. Výkon není ovlivněn časem, teplotou nebo napětím a CW0050 je vždy bezpečná i díky systému detekce cizích kovových předmětů FOD (Foreign Object Detection).

Navržena pro maximální jednoduchost a bezpečnost

CW0050 používá nejnovější technologie, které byly navrženy s důrazem na největší bezpečnost. Uvnitř jsou použity čipy a kondenzátory nejvyšší kvality z Japonska, které zaručují vysoký výkon a minimální opotřebovávání. Nabíječka je také vybavena ochrannými obvody proti přebíjení, přehřívání, zkratu nebo přepětí. Detekce cizích objektů (FOD) zastaví nabíjení při detekci kovového objektu mezi nabíječkou a telefonem, aby zabránila přehřívání a plýtvání energií.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.