Panasonic posiluje 4K audiovizuální sestavu

Společnost Panasonic využila veletrh ISE 2018 k oznámení nového přírůstku do rodiny v podobě laserového fosforového projektoru s rozlišením větším než 4K, který se zaměřuje na živé přenosy a vystoupení, výstavy, pronájmy a permanentní instalace.

Představení tříčipového laserového DLPTM projektoru PT-RQ22K SOLID SHINE, který splňuje požadavky na lehký projektor s rozlišením větším než 4K a s vysokým jasem, je jen jedním z mnoha oznámení japonského výrobce na veletrhu ISE v Amsterdamu.

Společnost Panasonic navíc představila šest modelových řad profesionálních displejů 4K s úhlopříčkou od 43 palců do 86 palců, které jsou ideální pro nákupní centra, výstavní místnosti, konferenční místnosti a učebny. Řada EQ1, navržená pro jednoduchou instalaci, nastavení a ovládání síťových displejů, je vybavena přehrávačem multimediálních souborů přes USB, který zobrazuje obsah v rozlišení 4K a Full HD bez potřeby externích kabelů nebo set-top boxu.

Nový laserový projektor společnosti Panasonic o svítivosti 12 000 lumenů, který nabízí stejné kompaktní rozměry a nízkou hmotnost jako stávající projektory určené pro výuku se svítivostí 10 000 lumenů, se připojuje k řadě bezflitrových laserových fosforových jednočipových DLPTM modelů s dvojitým budičem.

V oblasti digitálního zobrazování přináší společnost Panasonic na veletrh ISE 2018 svou řadu interaktivních displejů ShadowSense navrženou pro high-endové aplikace digitálního zobrazování. Ve stánku společnosti Panasonic byly představeny vícedotykové verze displejů AF1 a LF80 ve velikostech 42, 49 a 55 palců, poskytující svobodu zapojení.

Kromě toho společnost Panasonic oznámila novou řadu vysoce jasných, lehkých přenosných projektorů. Řada PT-VW360 je řadou nejlehčích projektorů s nejvyšším jasem ve své třídě a nabízí vysoký kontrast obrazu na obrazovkách až do 300 palců.

Pro oblast vzdělávání a pro firemní zákazníky oznámila společnost Panasonic řadu projektorů PT-MZ770 s vysokým jasem. Tyto dva modely v sobě kombinují přenosnost a kvalitu obrazu LCD s nízkými provozními náklady a vysokou spolehlivostí laserového projektoru s technologií SOLID SHINE, což zaručuje vynikající spolehlivost v prašných podmínkách.

Řada MZ770 podporuje také technologii přenosu LinkRay™ společnosti Panasonic, která odesílá data do chytrých telefonů prostřednictvím kamery zařízení, a díky tomu se projektory hodí rovněž k použití s informačními tabulemi a dalším funkcím veřejného prezentování.

Společnost Panasonic se na veletrhu ISE prezentovala jako poskytovatel svobody pro kreativitu. „Věříme, že podnik uspěje, pokud se může zaměřit pouze na své zákazníky, s vědomím, že technologické řešení pro realizaci jeho schopností prostě funguje,“ řekl Jan Markus Jahn, ředitel Panasonic Visual Systems Europe

Další informace o společnosti Panasonic, divizi Visual System Solutions najdete na adrese https://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/.

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

 

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global