Allwithyou poskytuje SugarCRM Community formou služby

CRM systém Sugar je nabízen v několika edicích. Placené edice lze standardně provozovat formou služby přímo u společnosti SugarCRM Inc. Provoz neplacené edice Community si však firmy musí zajišťovat především vlastními prostředky. To nemusí být špatný nápad. Je však vhodné mít někoho, kdo tento CRM systém dobře zná, umí poradit a případně pomoci systém rozumně nastavit. Pro firmy, které se nechtějí zabývat provozem SugarCRM Community, ale zároveň by jej rády využívaly, nabízí Allwithyou službu Cloud CRM.

“Často se setkáváme s tím, že se firma rozhodne nainstalovat SugarCRM Community, protože je zdarma, ale nepřizpůsobí si jej svému workflow a po čase jej přestane používat,” popisuje Ondřej Cepl ze společnosti Allwithyou. “Naším přínosem je, že s klientem nejprve konzultujeme jeho potřeby a na jejich základě CRM systém přizpůsobíme. Po implementaci jsme s klientem nadále v kontaktu formou servisní podpory a průběžně provádíme další úpravy a nastavení podle toho, jak se vyvíjí jeho potřeby,” dodává.

V ceně služby Cloud CRM nabízí společnost Allwithyou kromě samotného provozu systému také základní servisní podporu, českou lokalizaci a integraci s ARES, která zajišťuje automatické načítání dat o firmách. Službu Cloud CRM lze snadno rozšířit o další moduly vyvíjené společností Allwithyou, které rozšiřují standardní funkcionalitu SugarCRM nebo umožňují integraci s dalšími systémy. Mezi často využívané patří integrace s Google kalendářem, zobrazování klientů na mapě, automatická archivace emailů a eskalační procesy. Dobrou zprávou pro klienty aktivně vyhledávající možnosti rozšíření je také to, že i v rámci služby Cloud CRM lze instalovat moduly třetích stran. K tomuto účelu umožňuje Allwithyou otestování takových modulů nejprve na samostatné testovací instanci, která je zrcadlem produkční verze systému.

Podrobnější informace naleznete na stránce Cloud CRM.

O společnosti Allwithyou

Společnost Allwithyou se zabývá implementacemi a rozvojem open source CRM systémů nezatížených licenčními poplatky. Umožňuje tak svým klientům využívat plnohodnotné firemní informační systémy s kvalitní servisní podporou a zároveň šetřit významné finanční prostředky na licencích.