Nová generace RGB herních klávesnic HyperX Alloy Elite RGB

RGB podsvícená mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB je novou vlajkovou lodí společnosti a přináší nové možnosti barevného doladění pořádné hráčské sestavy.

Praha, Česká republika – 21. února 2018 – Značka HyperX® uvedla do prodeje klávesnici HyperX Alloy Elite RGB. Tato klávesnice se veřejnosti poprvé představila už na veletrhu CES 2018 a od té doby je netrpělivě očekávanou novinkou. Tato klávesnice představuje pro značku HyperX obrovský krok, protože poprvé uvádí herní periferii i s podpůrným software NGenuity. HyperX Alloy Elite RGB staví na základech a vysoké kvalitě své předchůdkyně HyperX Alloy Elite.

Nová klávesnice má kvalitní slitinové tělo a využívá špičkové spínače Cherry MX ve všech třech standartních variantách, tedy RED, BLUE a BROWN. Všechny spínače jsou ale nyní podsvícené samostatnými RGB diodami s barevným rozsahem více než 16 milionů barev. Změnami prošely i Lightbar a ovládací tlačítka pro média i klávesy funkčních režimů. Všechny zmíněné prvky také dostaly RGB podsvícení pro umocnění světelných efektů. Díky velmi pozitivním ohlasům hráčů zůstaly u nové klávesnice zachovány pohodlná područka, průchozí USB 2.0 port a kvalitní opletený kabel. Novinkou uvnitř klávesnice je paměťový čip, který otevírá nové možnosti RGB v kombinací s programem NGenuity.

Po stažení programu NGenuity do svého počítače si mohou hráči vytvořit libovolný počet profilů klávesnice pro různé aplikace. Profily obsahují nastavení podsvícení kláves, lightbaru i funkčních prvků klávesnice, jako jsou mediální tlačítka. Aplikace NGenuity umožňuje také snadnou tvorbu maker pro klávesové zkratky. Do integrované paměti uvnitř HyperX Alloy Elite RGB lze nahrát tři z těchto profilů a následně je použít na jiném PC i bez nutnosti instalace software. To umožní hráči vzít svou klávesnici kamkoliv – na turnaj, ke kamarádovi nebo na LAN party a všechna nastavení mít vždy u sebe. Navíc může v každém profilu měnit nastavení jasu ve 4 stupních.

Stejný software umožní v budoucnu ovládání podsvícení a nastavení citlivosti také u myši HyperX Pulsefire Surge RGB. Ta by podle plánu měla dorazit do obchodů ve druhém čtvrtletí tohoto roku.

Klávesnice zároveň nabízí Anti-ghosting, N-key rollover a game mode, který zabrání náhodnému zmáčknutí klávesy WINdows a podle nastavení uživatele vyřadí i některé klávesové zkratky, jako například ALT+F4, nebo CTRL+TAB.

Technické specifikace HyperX Alloy Elite RGB:  

Mechanické spínače:

CHERRY MX RGB Blue (modré): klikání, spouštěcí síla 50cN

CHERRY MX RGB Brown (hnědé): hmatové, spouštěcí síla 45cN

CHERRY MX RGB Red (rudé): lineární, spouštěcí síla 45cN

Podsvícení: RGB

– Klávesy: 16 777 216 barev

– Světelná lišta: 2 500 000 barev

– Multimediální tlačítka: 6 000 000 barev

Světelné efekty: RGB nastavitelné pro jednotlivé klávesy a 4 úrovně jasu


Vestavěná paměť: pro 3 profily

Připojení: USB 2.0 (2 USB konektory)

Průchozí USB 2.0: Ano

Četnost hlášení (odezva): 1000 Hz

Anti-ghosting: 100%, režim N-key Rollover

Ovládání multimédií: Ano

Herní režim: Ano

Kabel: Odnímatelný, opletený s délkou 1,8 m

Kompatibilní OS: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Rozměry (š×v×h): 444 × 37,40 × 226,80 mm (s opěrkou pro zápěstí)

Hmotnost (klávesnice s opěrkou pro zápěstí a kabelem):  1.467g

O divizi HyperX

HyperX je herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, vytvořená s cílem poskytovat hráčům, konstruktérům PC a uživatelům náročným na výkon komponenty na nejvyšší úrovni. Již 15 let je základním posláním divize HyperX vyvíjet herní produkty pro hráče – vysokorychlostní paměťové moduly, SSD disky, headsety, klávesnice, myši, USB flash disky a podložky pod myši – pro komunitu hráčů a další nadšence. Značka HyperX již získala celou řadu ocenění a vytesala své jméno na vrcholu žebříčků díky tomu, že konzistentně dodává produkty, které poskytují špičkový komfort, estetiku, výkon a spolehlivost. Zařízení HyperX je volbou profesionálních hráčů, technologických nadšenců a těch, kdo své počítače rádi přetaktovávají, a to na celém světě, protože splňuje nejpřísnější nároky na produkty a vyrábí je z nejlepších komponent v dané třídě. Společnost HyperX již dodala více než 3 miliony headsetů po celém světě.

Podrobnější informace můžete získat na domovském webu divize HyperX.

Další informace o divizi HyperX můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:     http://twitter.com/hyperx

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx