Total War: ARENA – dnes vychází otevřená beta

První MMO multiplayer v dějinách značky Total War™ je tady

https://www.youtube.com/watch?v=atyZDHxa7oo&authuser=0

22. února, 2018 — Wargaming Alliance, SEGA a Creative Assembly s potěšením oznamují, že dnes vychází dlouho očekávaná MMO strategie Total War: ARENA. Ta dnešním dnem vstupuje do takzvané otevřené bety, kdy se hra zpřístupní úplně všem. Legendární série vůbec poprvé vstupuje do hájemství kompetitivních multiplayerových bitev 10 vs. 10 se slavnými vojevůdci v čele.

Otevřená beta navíc představuje zbrusu nový národ Kartaginců, kteří se tak utkají v bitvách s Římany, Barbary a Řeky. Úvod do otevřené bety tak hned na začátku v případě tohoto slavného národa obstarají bratři a vojevůdci Hannibal a Hasdrubal Barcové, kterým navíc v lítých soubojích pomůže silná a vše ničící jednotka slonů.

Hráči svoji armádu vytváří z široké a rozmanité nabídky možností, následně pak vstupují na bojiště, kde je rozhodující nejen síla, ale také strategie a taktika používaná v bitvách. Právě tyto aspekty v kombinaci s týmovým duchem a rychlými reakcemi mohou přinést vítězství.

„Jsme pyšní a současně nadšení z toho, že se můžeme podělit o výsledky naší práce s hráči na celém světě,“ říká publishing director hry Total War: Arena u Wargaming Alliance. „Společně s beta testery jsme hru dotáhli do do podoby, kdy je pro všechny nově příchozí velmi jednoduché naskočit a začít bojovat.“

Šéf vývoje TWA u Creative Assembly Gabor Beressy pak říká: „Vášeň pro historii a multiplayerové hraní, společně s léty ladění, zkoušení a tvrdé práce našich vývojářů, to vše se nyní objevuje v právě vydané otevřené betě. Nemůžeme se dočkat nových hráčů, kteří výsledky tohoto vývoje vyzkouší na vlastní kůži v bitvách. Současně pracujeme na dalších frakcích, ale také funkcích,

Více detailů naleznete zde:

Hra ke stažení:

https://totalwararena.net/en/download/