Vychází Game Ready ovladače ke hře Final Fantasy XV Windows Edition, vyšší výkon nabídnou i v PUBG

Praha 26. 2. 2018 – Společnost NVIDIA dnes vydala nové Game Ready ovladače pro hru Final Fantasy XV Windows Edition, které s sebou přináší i výkonnostní nárůst 7 % ve hře PlayerUnknown’s Battlegrounds a další optimalizace pro Warhammer: Vermintide 2 a World of Tanks 1.0.

Game Ready drivers pro Final Fantasy XV Windows Edition

NVIDIA připravila den před oznámením hry své ovladače pro maximální zážitek ze hry, splňující certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Final Fantasy XV Windows Edition je jedna z nejočekávanějších her jara. NVIDIA v den uvedení nabízí díky novým Game Ready ovladačům plnou podporu a to včetně integrovaných funkcí dostupných v aplikaci GeForce Experience, jako jsou ANSEL a ShadowPlay Highlights. Stejně tak jsou do hry aplikovány GameWorks technologie – NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects a NVIDIA VXAO.

NVIDIA poskytuje své zkušenosti z vývoje počítačových komponent, technologií a pokročilých herních funkcí a pomáhá je zavádět do nových her včetně aktuální Final Fantasy XV Windows Edition, resp. maximalizuje přínos 10. řady grafických karet GeForce® GTX. To zahrnuje vývojářskou podporu společnosti NVIDIA a spoluúčast při simulaci grafiky a fyziky, poskytnutí vývojářských nástrojů, či kontrolu zdrojového kódu. Uvedením ovladačů práce NVIDIA nekončí, i nadále bude spolupracovat s vývojářem Square Enix na vylepšení výkonu, stability a na zavedení dalších funkcí a technologií dostupných prostřednictvím herní platformy GeForce GTX jako NVIDIA G-SYNC™ pro monitory, optimalizace herního nastavení nebo aplikace GeForce Experience.

Vyšší výkon v PUBG

Práce vývojářského týmu NVIDIA nekončí vydáním her, ale spousta práce za účelem vylepšení herního výkonu se odvede i po jejich vydání. Posledním plodem této práce je zvýšení výkonu v populární hře PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), ve které nové ovladače zvyšují výkon až o 7 % v závislosti na typu grafického čipu a uživatelském nastavení. Tabulku výkonu naleznete v článku o nových ovladačích.

Ovladače pro Warhammer: Vermintide 2 a World of Tanks 1.0

Nejlepší výkon zajistí nové Game Ready ovladače také ve hrách Warhammer: Vermintide 2 a World of Tanks (Engine Upgrade 1.0).

Více informací o aktuálních Game Ready drivers naleznete ve článku na GeForce.com. Ovladače jsou k dispozici prostřednictvím aplikace GeForce Experience nebo přímo na https://www.geforce.com/drivers.

Kompletní přehled integrovaných technologií ve hře Final Fantasy XV získáte zde:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/final-fantasy-xv-windows-edition-4k-trailer-nvidia-gameworks-enhancements

Aktuální informace o NVIDIA ShadowPlay Highlights jsou uvedeny na webu:

https://www.geforce.com/whats-new/tag/shadowplay-highlights