Bílé provedení počítačové skříně Cooler Master MasterCase H500P přichází na trh

Eindhoven, Nizozemsko 27. 2. 2018 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh počítačovou skříň MasterCase H500P Mesh White. Nabízí netradiční bílou barvu pro speciální sestavy a skvělé proudění vzduchu.

Přední část novinky je složena ze dvou vrstev, hrubší z kovu a jemnější fungující jako prachový filtr. Za nimi se skrývají dva velké 200mm RGB ventilátory, které vhánějí studený vzduch dovnitř. Dostatek vnitřního prostoru zajišťuje naprostou volnost při skládání vlastní sestavy včetně přehledného uspořádání kabelů. Kombinace průhledného temperovaného skla s futuristickými liniemi na přechodech umocňuje vzhled, který vyzdvihl Matteo Stracciari, generální manažer počítačových skříní: „Cooler Master MasterCase H500P skvěle reprezentuje náš pohled, co pro nás a naši komunitu stavba počítačů znamená – zábavu, seberealizaci a nadšení.“

Promyšlená skříň nabízí dostatek krytů pro maximálně čistý vzhled. Lze zahalit zdroj, výřez pro CPU nebo využít další kryty kabelů. Disponuje také přídavnými PCI sloty v zadní části pro umístění grafické karty do vertikální polohy. Je připravena pro aplikaci vodního chlazení s prostorem pro až 360mm radiátory vpředu a v horní části. Integrovaný RGB ovladač po zapojení umožňuje ovládat podsvícení dvou 200mm ventilátorů. V rámci skříně je dodáván také RGB Connector Splitter a 4pin M-M adaptér.

Cooler Master MasterCase H500P Mesh White bude k dispozici v druhé polovině března za doporučenou koncovou cenu 4490 Kč s DPH v České republice a 175 euro s DPH na Slovensku.

 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.