D-Link přichází na Mobile World Congress 2018 s mnoha novinkami

Světový lídr v oboru počítačových sítí představuje svoje nejnovější zařízení a řešení určené speciálně pro lepší propojení lidí, firem a měst

MWC Barcelona, Španělsko – 27. února 2018-  D-Link, nadnárodní výrobce síťového vybavení, představuje na Mobile World Congress 2018 v Barceloně svůj nejnovější sortiment zařízení a služeb pro chytré domácnosti, chytrá města a chytré firmy. Patří do něj široká škála nových switchů, řešení pro cloudovou správu sítí a upgrady stávajícího portfolia zařízení D-Link. Vše je prezentováno v rámci celosvětové akce v hale 5, stánek 5H70.

Skupina produktů D-Link na Mobile World Congress 2018 obsahuje:

 

  • Řešení rychlého mobilního připojení

 

Řada nových mobilních řešení pro zajištění bezproblémové konektivity občanům, firmám a dopravcům zahrnuje tyto oblasti:

  • Edge jako služba (Edge as a Service)
  • Připojená doprava (Connected Transportation)
  • Chytré parkování (Smart Parking)
  • Chytrý obchod (Smart Retail)
  • Řešení pro BLE IoT
  • Sdružení pevného a mobilního připojení (Fixed Mobile Convergence (FMC))
  • Připojení a dohled (Connectivity & Surveillance)

 

  • Průmyslové gigabitové switche pro chytrá města, automatizaci výroby a Průmysl 4.0

 

D-Link představí svoje nejmodernější, robustní, vysoce výkonné switche navržené speciálně pro podporu rostoucí poptávky po aplikacích pro chytrá města, průmyslovou automatizaci a rychlé zavádění technologií Průmyslu 4.0. Mezi ně patří:

  • Průmyslové gigabitové neřiditelné switche DIS-100G: Vynikající základní ethernetové switche pro průmyslová prostředí. Tyto neřiditelné switche nabízejí snadnou plug-and-play instalaci, ideální pro nasazení na okrajích sítě.
  • Průmyslové gigabitové řiditelné switche DIS-300G: Pro aplikace v průmyslu a chytrých městech včetně funkcí pro vzdálené monitorování síťového provozu, detailní konfiguraci datových toků a QoS (Quality of Service) pro upřednostňování důležitých dat.
  • Průmyslový L2+ gigabitový řiditelný switch DIS-700G: Je vybaven funkcemi pro inteligentní zajišťování kvality služeb (QoS) včetně plánovacích schémat SPQ, WRR a SPQ + WRR pro řízení síťového provozu a správu šířky pásma.

 

  • Nuclias

 

Zcela nové předplatitelské cloudové řešení D-Link pro správu sítí umožní poskytovatelům služeb a majitelům firem kdykoli a kdekoli vzdáleně konfigurovat a monitorovat jejich síťové infrastruktury.

Aplikace  Nuclias a on-line portál nabízejí řadu flexibilních funkcí, dostupných stisknutím tlačítka. Poskytuje uživatelům naprosto autonomní správu bezdrátových přístupových bodů a zachycuje a analyzuje stavy všech připojených zařízení.

 

  • Upgrade pro Software Defined Networking (SDN)

 

D-Link zavede novou podporu pro softwarově definované sítě (SDN – Software Defined Networking) prostřednictvím bezplatného upgradu pro svoje switche DGS-3000 (na přístupové vrstvě) a DGS-3630 (na agregační vrstvě) a zcela nové řadu switchů DXS/DQS 5000 pro datová centra. Tyto switche nabízejí až 32 100GbE portů a dají se použít na pozici Top-of-Rack nebo End-of-Row.

Vylepšený firmware pro DGS-3000 a DGS-3630, který umožňuje také podporu protokolu OpenFlow 1.3, bude k dispozici pro testování ve 2. respektive 1. čtvrtletí. Řada switchů DXS/DQS-5000 s podporou protokolu OpenFlow 1.3 bude k dispozici od konce 2. čtvrtletí 2018.

 

  • mydlink Pro

 

Řada mydlink Pro obsahuje tři nové bezpečnostní kamery s mnoha špičkovými funkcemi, které spolupracují s novou aplikací mydlink, která byla ohlášena na CES v lednu 2018. Všechny tři kamery mají Full HD 1080p rozlišení, funkce pro inteligentní analýzu videa (IVA), stupeň krytí IP65 pro vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům a podporu pro nahrávání do cloudu. Novými kamerami jsou:

  • DCS-8650LH – 180° Full HD venkovní Wi-Fi kamera s dvojicí objektivů
  • DCS-1820LM – 4G LTE venkovní kamera, vítěz soutěže iF Design Award
  • DCS-2802KT – Bezdrátová venkovní kamerová sada

Dostupnost

Novinky D-Link uvedené na  Mobile World Congress 2018 v Barceloně budou k dostání v České republice a na Slovensku v první polovině roku 2018. Více informací najdete na dlink.com.

O společnosti D-Link

D-Link již přes 31 let navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, kamerový dohled, ukládání dat a automatizaci domácnosti. Jako globální lídr v oblasti konektivity rozvíjí technologie firemních sítí a dodává firmám vybavení pro zefektivnění práce. Je také důležitým průkopníkem na trhu pro automatizaci domácností. Umožňuje lidem na celém světě snadno a za dostupnou cenu monitorovat, automatizovat a ovládat jejich dům kdykoli a kdekoli přes smartphone nebo tablet.

Rozsáhlá řada inovativních, výkonných a intuitivně použitelných technologií D-Link je dostupná firmám i běžným spotřebitelům prostřednictvím globální sítě obchodních kanálů, prodejců a poskytovatelů služeb.

Sledujte nás na sociálních sítích: Facebook, Twitter a LinkedIn.