Společnost OKI se zařadila na seznam Top 100 Global Technology Leaders společnosti Thomson Reuters na rok 2018

Praha, 1. 3. 2018 – Společnost OKI oznámila, že byla zařazena na seznam Top 100 Global Technology Leaders společnosti Thomson Reuters na rok 2018. Společnost OKI byla oceněna za své úsilí na poli inovací, environmentálního managementu a diverzity pracovních sil.

Tato studie je první komplexní hodnocení odvětví zahrnující více než 5 000 technologických společností. Na základě dat využívá 28bodový algoritmus. Metodologie vytvořená společností Thomson Reuters je založena na osmi základních pilířích principů výkonu: Finanční výkonnost, spolehlivost managementu a důvěra investorů, riziko a odolnost, dodržování právních předpisů, inovace, zaměstnanecká a sociální zodpovědnost, dopad na životní prostředí a reputace. Vzhledem k těmto pilířům byla společnost OKI vysoce oceněna v oblasti inovací, dopadu na životní prostředí a zaměstnanecké a sociální zodpovědnosti.

„Jsme hrdí, že jsme se zařadili na seznam Top 100 Global Technology Leaders společnosti Thomson Reuters. Toto uznání je založeno na naší trvalé snaze uvádět jedinečné aplikace na poli IoT, snižovat environmentální emise a udržovat spokojenost zaměstnanců při podporování diversity na pracovišti,“ řekl Shinya Kamagami, prezident společnosti OKI. „Jsme vedoucí společnost v oblasti poskytování pokročilých technologických produktů, jako jsou systémy ATM s recyklací hotovosti, VoIP a systémy call center. Všechny tyto snahy jsou založeny na podnikavému duchu společnosti, který má za cíl vytvářet špičková síťová řešení a poskytovat vynikající informační a komunikační služby globálně, aby splňovaly různorodé potřeby společností po celém světě v současném informačním věku. Zapojením našich IoT technologií, včetně 920MHz pásmových bezdrátových vícestupňových komunikačních systémů a snímání optickým vláknem se snažíme mimo jiné podporovat infrastruktury v oblasti dopravy, konstrukce, prevence nehod, medicíny, financí, prodeje a výroby.“

OKI Group hledá příležitosti, jak zrychlit cestu k bezpečné a pohodlné infrastruktuře pro své zákazníky a společnost jako celek, a to díky klíčovým japonským konceptům „Mono-zukuri“ a „Koto-zukuri“, a stejně tak vylepšování systémů inovací. OKI je povzbuzena tímto uznáním k dalšímu vylepšování podnikových hodnot a k pomoci při rozvíjení udržitelné společnosti.

Na stránce http://tr.com/top100tech najdete celou zprávu a můžete zobrazit celý seznam 2018 Thomson Reuters Top 100 Global Technology Leaders.

O společnosti OKI Electric Industry (OKI)

Společnost OKI Electric Industry založená v roce 1881 je předním japonským výrobcem telekomunikačních zařízení v oboru informačních telekomunikací. Její hlavní sídlo je v Tokiu v Japonsku. Společnost OKI dodává zákazníkům produkty, technologie a řešení nejvyšší kvality v oblasti informačních a telekomunikačních systémů a obchodní činnosti v oboru tiskáren. Její obchodní divize fungují synergicky a přinášejí na trh nové atraktivní produkty a technologie splňující široký rozsah potřeb zákazníků v různých odvětvích.

O společnosti Thomson Reuters

Společnost Thomson Reuters je světová špička v oblasti zpravodajství a získávání informací pro profesionální trh. Naši zákazníci na nás spoléhají při získávání zpravodajství, technologií a expertiz, které potřebují při hledání důvěryhodných odpovědí. Společnost působí ve více než 100 zemích.

O společnosti OKI Europe Ltd

OKI Europe Ltd je divizí společnosti OKI Data Corporation se zaměřením na profesionální kancelářský tisk, aplikace a služby určené pro efektivní podnikání.

Z hlediska obratu a podílu na trhu patří v Evropě mezi přední značky tiskáren. OKI Europe již více než 60 let dodává vyspělá tisková řešení pro velké i malé podniky. Díky vývoji digitální LED tiskové technologie mají zařízení OKI vysoké rozlišení a jsou šetrná k životnímu prostředí.

Po akvizici společnosti Seiko I Infotech, výrobce velkoformátových tiskáren a dceřiné společnosti Seiko Instruments, nabízí OKI zařízení pro tisk grafiky a reklamních panelů, CAD a GIS řešení s vysokou produktivitou a obrazovou kvalitou. Díky síti autorizovaných distributorů a prodejců v celém regionu poskytuje OKI Europe kompletní tisková řešení včetně velkoformátových tiskáren, inkoustů, médií, softwaru, instalace, podpory a školení.

OKI kromě rozsáhlého portfolia tiskáren a multifunkčních zařízení nabízí také služby, které napomáhají optimalizovat tisk a oběh dokumentů. Díky nim a integrované řadě softwarových technologií a nástrojů mohou podniky snáze řídit své náklady na tisk.

OKI Europe zaměstnává více než 500 pracovníků a je zastoupena v 60 zemích Evropy, Blízkého východu a Afriky.

OKI Data Corporation je dceřinou společností tokijské společnosti Oki Electric Industry, která byla založena v roce 1881 jako první japonský výrobce telekomunikačních technologií.

Pro další informace navštivte www.oki.com/cz