Užijte si další porci dobrodružství ve hře Super Lucky’s Tale

Jestli jste se po dohrání Super Lucky’s Tale ptali, kdy se pustíte do dalších dobrodružství s roztomilým lišákem, máme pro vás odpověď: dnes. Lucky se vrátil. V nové kapitole se s ním vydáte do tropického ráje, konkrétně na Ostrov žabařů, který je jen tak mimochodem potřeba zachránit.


Po vítězství nad Smolíkem si chce Lucky dopřát den volna ve starém dobrém Lišákově, ale Kniha věků pro něj má připravené jiné plány. Tentokrát je Lucky vtažen do tropického ráje na Ostrově žabařů.

Na první pohled se sice jedná o překrásnou a věhlasnou odpočinkovou destinaci, ale při bližším pohledu je okamžitě zřejmé, že se na Ostrově žabařů děje něco nekalého. Lucky záhy zjišťuje, že Madam Mňaudam celý ostrov obsadila a chystá na něm u příležitosti vydání svého nejnovějšího singlu rozjet tu největší (a nejhorší) party, kterou svět kdy viděl. Luckymu proto nezbývá než se pokusit ostrov i jeho obyvatele osvobodit ze spárů chaosu dřív, než se Madam Mňaudam podaří zkazit náladu všem na ostrově a posléze i ve všech světech Knihy věků.

Připojte se k Luckymu během jeho nejnovějšího dobrodružství plného klasických nástrah plošinovek, hádanek, ze kterých se vám zavaří mozkové závity, tajemných liščích nor a zrádných překážkových tratí v tropickém světě. Během svých cest po sluncem zalitém ráji se setkáte s postavami, které už dobře znáte, ale i s řadou nových.

Dobrodružství Ostrov žabařů (Gilly Island) pro Super Lucky’s Tale je dostupné odedneška za 149 Kč pro rodinu zařízení Xbox One a počítače s Windows 10.

Hra Super Lucky’s Tales obsahuje české titulky a vylepšení, která využívají přednosti konzole Xbox One – podporu 4k rozlišení, HDR a další. Super Lucky’s Tales je rovněž součástí služby Xbox Game Pass. Rozšíření Ostrov žabařů je pro její členy k dispozici samostatně.

###

Nenechte si ujít nejčerstvější novinky a sledujte Xbox na InstagramuFacebooku a Twitteru.