Ekolo.cz zajistí venkovní testovací dráhu elektrokol na veletrhu ForBikes

Praha 6. března – Známý pražský cyklistický veletrh FOR BIKES, který od 6. do 9. dubna již podeváté zahajuje sezónu, připravil letos rozšířené možnosti testování elektrokol. Vedle již klasické „elektro-haly“ bude pro návštěvníky připravena venkovní testovací dráha, kterou zorganizuje ekolo.cz – největší obchod s elektrokoly.

2018-03-06 15_23_36-ELEKTROKOLA - NEJVĚTŠÍ PRODEJNA.png

Testovací okruh bude umístěn vlevo od hlavního vchodu na výstaviště PVA v Letňanech. Zájemci si zde budou moci otestovat hlavní novinky v elektrokolech pro sezónu 2018 od nejprodávanějších značek na trhu: Leader Fox, Apache elektrokola, Crussis, Giant a LIV, Author a Agogs.  

Organizátor za ekolo.cz – Jakub Ditrich k tomu říká: „Popularita elektrokol je enormní. Jenom za minulý rok se zvýšily prodeje v Česku o 30 % a letos očekáváme ještě větší růst zájmu veřejnosti. Proto jsme se rozhodli ulevit přetížené vnitřní testovací dráze elektrokol a zorganizovat ve spolupráci s ABF i možnost nezávazného venkovního testování.

Testovací e-dráha na FOR BIKES nabídne možnost vyzkoušení a srovnání několika desítek modelů trekingových a nízko-nástupových cestovních elektrokol v cenovém rozpětí 25 – 50.000 Kč se středovými i nábojovými motory. Pro vyzkoušení terénních eMTB elektrokol pak každý zájemce dostane poukaz na zápůjčku, který bude moci uplatnit v ekolo.cz a projet se na testovacím okruhu pro horská elektrokola v Michelském lese.   

V případě zájmu o nákup konkrétního otestovaného elektrokola bude možné hned na místě zvolit správnou výšku rámu a výbavu a ekolo.cz následně zajistí dodání kompletně sestaveného a seřízeného elektrokola až do domu. V tomto případě je samozřejmostí také zvýhodněná –  veletržní cena.  

Fotografie z testovací dráhy elektrokol  z festivalu Future Port najdete na https://goo.gl/8NdYYg

V případě zájmu o více informací o testovací dráze prosím kontaktujte Michala Haase z prodejny elektrokol ekolo.cz na tel: +420 777 797 011.