Na veletrhu IWA Outdoor Classics v Norimberku Mikov představí novinky pro rok 2018

6. 3. 2018 – Největší český výrobce nožů Mikov letos představí na veletrhu IWA OutodoorClassic v Norimberku novinky pro rok 2018. Bude to jednak nůž Elipt, jehož koncept zde firma uvedla již v loňském roce, a dále prototypy dvou nových zavíracích nožů – loveckého Huberta a outdoorového nože s názvem Princ.

Expozici, která je letos motivovaná sloganem “Mikov – nože 21. století” doplní ještě nová variace populární Rybičky s ručně malovanými střenkami a kovový nůž Stovka s krystaly Swarovski.

Vedle novinek pak budou na stánku firmy k vidění jak nože klasické – lovecké, outdoorové nebo zavírací, tak i moderní výrobky z řady Progress.

Expozici firmy můžete navštívit od pátku 9. března do pondělí 12. března na Norimberském výstavišti ve stánku 5-412 v hale číslo 5.

Mikov sídlí v Mikulášovicích na Děčínsku, a je pokračovatelem zdejší několik staletí trvající výroby nožířského zboží. Mezi nejznámější výrobky firmy patří vedle nejslavnější Rybičky armádní nůž UTON, vyhazovací nože Predator nebo řadou designových cen ohodnocená sada kapesních nožů Pocket.

Firma také dodává na trh pod značkou RON hřebíkovače, spojovače a drobnou kancelářskou techniku.

 

www.mikov.cz

twitter.com/mikovCZ