Společnost Byznys software získala titul nejlepší zaměstnavatel roku 2017

Příbram, 5. března 2018 – Tomu se říká úspěch! Příbramská firma Byznys software dostala prestižní ocenění Best Employer 2017. Co to znamená? Že se vyhřívá na pomyslném vrcholu zaměstnavatelů v České republice. Že ve firmě panuje dobrá nálada. Že zaměstnanci jsou zde opravdu spokojení.

Ve středu 28. února vyhlásila společnost Aon, světový lídr v oblasti lidských zdrojů, vítěze studie Aon Best Employers Česká republika za rok 2017. V kategorii Malé a střední podniky dostalo ocenění 6 společností napříč obory. Mezi vítězi byla také příbramská firma Byznys software, za kterou v Praze přebíral ocenění jednatel Martin Kudrna a HR manažerka Jitka Burdová.

„Naši zaměstnanci jsou naše rodinné stříbro. A proto k nim tak přistupujeme,“ popisuje jednatel Martin Kudrna klíčovou filosofii společnosti, která působí v oboru informačních technologií. Ocenění Best Employer 2017 jasně dokazuje, jak pravdivá tato slova jsou.

O výsledcích totiž rozhodují sami zaměstnanci, kteří vyplňují anonymní dotazník. Byznys software dosáhla nadstandardního hodnocení v oblastech motivovanost a spokojenost zaměstnanců, důvěryhodnost a efektivita vedení, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců či atraktivita značky zaměstnavatele.

„Snažíme se, aby u nás panovala dobrá nálada, zaměstnanci se cítili dobře, aby vnímali, že každý je důležitou součástí týmu a s každým se počítá. Že problémy mají východisko a chyby se neskrývají, ale řeší. A že nám pomáhají se učit a posouvat dál. Nové nápady jsou vítány a každý může říct svůj názor. Lidé to vnímají, jsou spokojení a chodí do práce rádi,“ odhaluje jednatel Martin Kudrna pozadí úspěchu.

„Rádi přivítáme šikovné nové kolegy. Aktuálně sháníme konzultanty, analytiky, programátory nebo specialisty péče o zákazníky. Při výběru uchazečů nás kromě odbornosti a zkušeností zajímá, jak nový člověk zapadne do týmu, aby byl dobrým parťákem pro ostatní kolegy,“ přidává HR manažerka Jitka Burdová dobrou zprávu, že dveře do firmy rozhodně nejsou zavřené.

Péče je náš byznys. Tak zní hlavní claim firmy. Toto ocenění dokazuje, že Byznys software se kromě svých zákazníků stará na výbornou také o své zaměstnance.

Aon Best Employers Česká republika 2017 byla čtrnáctým ročníkem studie, kterou vyhlašuje společnost Aon. Zapojilo se 74 společností z různých odvětví, kterým dotazník spokojenosti a motivovanosti vyplnilo více než 33 000 zaměstnanců. Ocenění získalo celkem 7 společností. V kategorii Velké společnosti (250 zaměstnanců a více) byla oceněna společnost Marriott. V kategorii Malé a střední společnosti (od 50 do 249 zaměstanců) se ocenění dočkaly firmy Brown-Forman Czechia, Byznys software, Fresenius Kabi, Hilti ČR, JetBrains a Promedica Praha Group. Více o studii na www.bestemployers.cz.

Byznys software (dříve J.K.R.) je součástí holdingu Solitea. Se svým obratem se řadí mezi největší dodavatele podnikových informačních systémů na českém trhu. ERP systémy Byznys mají v České republice a na Slovensku více než 1 100 aktivních instalací, zejména ve středních a větších organizacích, které se věnují obchodu, výrobě, službám, dopravě, stavebnictví či účetnictví. Více na www.byznys.eu.