Výkonná nabíječka YENKEE až pro pět zařízení

Praha, 6. března – Celá rodina s vybitými telefony a k nalezení je pouze jediná volná zásuvka. Jak nepříjemnou situaci vyřešit? Kompaktní nabíječka s pěti USB porty od YENKEE pro všechna mobilní zařízení je šikovným řešením, které si vystačí s jedinou zdířkou. Nabíjecí stanice dokáže dodat energii až do pěti zařízení naráz a je k dispozici hned ve dvou barevných variantách (černé a bílé). Připojenou elektroniku navíc ochrání díky inteligentnímu systému nabíjení a řadě dalších ochranných funkcí.

Nabíjecí stanice, která obslouží elektroniku celé rodiny. Ať už se jedná o mobilní telefon, tablet, fotoaparát, nebo powerbanku, kompaktní nabíjecí stanice YENKEE si s tím poradí. „Na rodinných dovolených jsme často bojovali s tím, kde si nabít všechna zařízení. Každý má mobil a k tomu i powerbanku. Na trhu chybělo něco výkonného s velkým počtem portů. Proto jsme přišli s novou nabíječkou s pěti USB porty a výstupním výkonem 40W/8A,“ doplňuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE. Při zapojení tří zařízení, jsou všechna obslouženy výkonem až 2,4A.

Chytrá nabíječka ochrání vaše zařízení

Chytrý telefon, chytrá televize a chytrá nabíjecí stanice. YENKEE pokračuje v trendu smart elektroniky. Pod inteligentním nabíjením se ukrývá systém, který dokáže prodloužit životnost akumulátorů a oproti běžným nabíječkám také výrazně snížit jejich opotřebení. „Inteligentní nabíjení znamená, že si stanice sama zjistí, jak se má k danému zařízení chovat. Uživatel má tak zaručenou stoprocentní ochranu i na cestách, kdy nemusí být vždy proud zcela stabilní,“ upřesňuje fungování Goran Setler. Nabíjecí stanice ukrývá ve svém těle ochranu proti přepětí, nadproudu, teplotě a zkratu.

O Yenkee

Česká značka působí na trhu od roku 2012. Zabývá se výrobou kvalitního příslušenství pro fotoaparáty, tablety, počítače a mobilní telefony. Yenkee sází především na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Značka patří pod společnost FAST ČR.