Aplikace Můj Vodafone v novém designu rozdává dárky: celý březen mohou zákazníci soutěžit o telefony, drony nebo chytrá zařízení

5. března 2018  –  Aplikace Můj Vodafone i v šestém roce mezi nejúspěšnějšími aplikacemi v České republice prochází změnami k lepšímu. Nový design zjednoduší přehled a pohyb v aplikaci. Svým uživatelům navíc celý březen bude rozdávat radost.  Mohou získat například mobilní telefon, poslouchat hudbu nebo sledovat TV se službami MusicJet a sledováníTV zdarma. Nebo mohou vyhrát třeba momentálně jednu z nejoblíbenějších technologických vychytávek, inteligentní dron DJI Mavic Pro.

Zákazníci se mohou těšit na modernější a přehlednější vzhled aplikace pro iOS a Android. Funkce se nijak nemění. Aplikace prošla těmito vylepšeními:

  • Všechna nastavení služeb jsou sloučená do sekce Moje služby.
  • Nově je vytvořená sekce Můj účet.
  • Na úvodní stránku přibyla speciální nabídka služeb určená pro každého zákazníka, pod ní najdou uživatelé přehled čerpání dat. Rovněž zde zákazník najde aktuální útratu s detailním přehledem útraty pro všechna telefonní čísla (pokud jich má víc).
  • Platba Vyúčtování je zjednodušená, lze platit platební kartou přímo v aplikaci, došlo k vylepšení zobrazení historie vyúčtování.
  • Dále uživatelé najdou v poslední položce spodního menu Více. Tudy se zákazník dostane například do eShopu, mapy prodejen nebo k dobíjení kreditu.

Každý týden v březnu nové výhry

Během března zákazníci po vstupu do aplikace Můj Vodafone mohou soutěžit každý týden o jiné ceny. Každý zákazník se může každého kola hlavní březnové soutěže zúčastnit pouze jednou.

Výhry budou stát za to. Šanci na výhru můžou zákaznicí zvýšit, když do soutěže přizvou své rodinné příslušníky nebo přátele, kteří jsou zákazníky Vodafonu.  Soutěžící odpovídají na soutěžní otázky a ze správných odpovědí je potom vylosovaný výherce.

O co se soutěží:

Telefon Zařízení
3x iPhone X 3x DJI Spark Fly Combo
10x Vodafone Smart V8 3x Dron and base
10x Xiaomi Redmi Note 5A 3x Sphero McQueen
3x Huawei Mate P10 Pro 5x Garmin Fenix 5S
3x Samsung Galaxy Note 8 3x DJI Mavic

Dárky v aplikaci udělají radost každému

Uživatelé aplikace Můj Vodafone mohou také získat dárky, které jim aplikace náhodně nabídne, například služby MusicJet nebo sledováníTV, slevy do Euronicsu na notebooky, tablety a PC, Extra kredit 25 % navíc při dobíjení v aplikaci (nad 250 Kč, platba kartou) a další drobné dárky, slevy na pojištění aj. Dárky budou uživatelé aplikace získávat až do konce března.

Soutěž o iPhone X a další ceny s platbami s Mastercard

Platební brána v aplikaci Můj Vodafone je nyní zase o něco chytřejší. Nově podporuje i platby Masterpass peněženkou a zapamatuje si údaje karty i pro další platby, a to zcela bezpečně a diskrétně. Tyto údaje zná totiž jen banka. Zákazníci, kteří v březnu a dubnu využijí novinku v možnostech platby Vyúčtování nebo dobíjení kreditu, se navíc automaticky zapojí do soutěže o další ceny.  Stačí, když zaplatí Vyúčtování nebo si dobijí kredit v mobilní aplikaci nebo v Internetové samoobsluze Můj Vodafone pomocí platební karty Mastercard nebo služby Masterpass. Mezi výherce rozdělí Vodafone telefon iPhone X, tři iPhone 8, čtyři drony DJI Spark a čtyři chytré hodinky Garmin Fenix 5S. Více informací o soutěži, která probíhá až do 30. dubna 2018, je na stránkách tam.je/platbakartou.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz