D-Link získává prestižní ocenění iF Design Award 2018

Venkovní 4G LTE kamera mydlink Pro dostala cenu iF Design Award za výjimečný design.

D-Link_iF Design Awards.jpg

Venkovní 4G LTE kamera mydlink Pro (DCS-1820LM)

Praha – 9. března 2018 – Společnost D-Link, přední dodavatel IP kamer na evropský trh, dnes oznámila, že získal světově proslulou cenu iF Design Award za svoji venkovní 4G LTE kameru mydlink Pro (DCS-1820LM).

Tato baterií napájená kamera je nejnovějším přírůstkem do rodiny vysoce výkonných monitorovacích řešení mydlink Pro. Je určena pro sledování a lepší zabezpečení vzdálených venkovních prostorů a dokáže detekovat pohyb osob pomocí jedinečné funkce využívající prvky umělé inteligence. Kamera DCS-1820LM bodovala u 63členné poroty nezávislých světových odborníků díky dlouhé výdrži baterie a elegantnímu designu.

Soutěž iF Design Award pořádá nejstarší nezávislá projekční organizace na světě – iF International Forum Design GmbH se sídlem v Hannoveru. V tomto roce bylo do soutěže přihlášeno přes 6 400 produktů z 54 zemí.

Více informací najdete v části „Design Excellence“ na webu iF World Design Guide: https://ifworlddesignguide.com/design-excellence

Venkovní 4G LTE kamera mydlink Pro bude v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2018

O společnosti D-Link

D-Link již přes 31 let navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, kamerový dohled, ukládání dat a automatizaci domácnosti. Jako globální lídr v oblasti konektivity rozvíjí technologie firemních sítí a dodává firmám vybavení pro zefektivnění práce. Je také důležitým průkopníkem na trhu pro automatizaci domácností. Umožňuje lidem na celém světě snadno a za dostupnou cenu monitorovat, automatizovat a ovládat jejich dům kdykoli a kdekoli přes smartphone nebo tablet.

Rozsáhlá řada inovativních, výkonných a intuitivně použitelných technologií D-Link je dostupná firmám i běžným spotřebitelům prostřednictvím globální sítě obchodních kanálů, prodejců a poskytovatelů služeb.

Sledujte nás na sociálních sítích: Facebook, Twitter a LinkedIn.