Glas Trösch si vybírá řešení IFS Applications

ERP řešení od společnosti IFS bude použito napříč zeměmi, včetně Slovenska

Společnost IFS, která je celosvětovým specialistou na podnikové aplikace oznámila, že společnost Glas Trösch, švýcarský výrobce a zpracovatel skla působící v celé Evropě, se rozhodl implementovat řešení IFS Applications.

Glas Trösch implementuje řešení od společnosti IFS v několika výrobních závodech. Software bude mapovat centrální podnikové procesy společnosti Glas Trösch a zajistí nepřetržitý tok informací, zjednoduší procesy, zrychlí reakce, zprostředkuje přesná a aktuální data o výkonu a zvýší transparentnost.

„Společnost IFS dokonale rozumí našim oborovým i specifickým požadavkům,“ prohlásil Roland Lenz, IT manažer ve společnosti Glas Trösch. „Řešení IFS Applications vyhovuje všem našim aktuálním požadavkům a díky své široké nabídce funkcí se nám během našeho růstu dokáže bez problémů přizpůsobit.“

„Glas Trösch se stává další přední švýcarskou společností, kterou máme tu čest přivítat v naší neustále se rozrůstající zákaznické základně,“ řekl Peter Höhne, viceprezident společnosti IFS Central Europe. „Těší nás, že se společnost Glas Trösch rozhodla pro řešení IFS, a jsme přesvědčeni, že společnost IFS sehraje důležitou roli v zajištění dalších 100 let plných úspěchů.

Další informace o řešení od společnosti IFS pro průmyslovou výrobu: http://www.ifsworld.com/cz/industries/industrial-manufacturing/.

O společnosti IFS

Společnost IFS™ vyvíjí a poskytuje podnikový software zákazníkům z celého světa zabývajícím se výrobou a distribucí zboží, správou aktiv a řízením operací zaměřených na služby. Odbornost našich lidí a řešení v daném průmyslovém odvětví spolu s našimi závazky vůči našim zákazníkům z nás učinily uznávaného lídra a nejčastěji doporučovaného dodavatele v našem sektoru. Náš tým 3 500 zaměstnanců se stará o podporu více než miliónu uživatelů na celém světě prostřednictvím sítě našich místních poboček a rostoucího ekosystému partnerů. Chcete-li se dozvědět více informací, navštivte web: IFSworld.com

Sledujte nás na Twitteru: @ifsworld

Navštivte blog společnosti IFS o technologiích, rozvoji a inovacích: http://blog.ifsworld.com/